Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
W podobnym wieku do niej będzie jej ciężko znaleść takiego faceta to też nie jest łatwa decyzja
Ale wazektomia super sprawa nie masz już ryzyka że zostaniesz ojcem
Ja się zdecydowałem i jestem bardzo zadowolony zero obaw sama przyjemność
W podobnym wieku do niej będzie jej ciężko znaleść takiego faceta to też nie jest łatwa decyzja
Ale wazektomia super sprawa nie masz już ryzyka że zostaniesz ojcem
Ja się zdecydowałem i jestem bardzo zadowolony zero obaw sama przyjemność
W ogóle pierwsze trzeba znaleźć jakiegoś chętnego ale nie jakiegoś "półgłówka" i nie takiego co mu coś "dolega".
Ci tzw. "ruchacze" powinni mieć wazektomie bo wtedy mogą ruchać do woli
https://www.wazektomia.com lekarz który mnie operował już nie żyje, ale sama klinika jest najstarsza w Polsce wykonująca wazektomię, więc mają doświadczenie.
Nie trzeba za bardzo szukać, tu jest spora grupa, do której i ja się zaliczam.
Ale brak ryzyka zajścia w ciążę to jedno, zostaje jeszcze ryzyko chorób. Tu gorzej, bo pierwszy lepszy przygodny "ruchacz" może dać jeszcze coś poza przyjemnością.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.