Wszystko zależy od podejścia jeśli kobieta lubi i czerpie z tego radość to facet tez polubiUwielbiam Sex Analny od wielu lat. Daje mi mnóstwo satysfakcji. Czuję się wtedy mega wypełniona. Fakt nie każda kobieta, jak i nie każdy facet to lubi. Są gusta i guściki
Anal to jest wyższa szkoła jazdy i nie da się stwierdzić co jest lepsze. Jednym i drugim trzeba się delektowac.Słuchajcie w sumie to mam kilka pytań. Najpierw do płci męskiej. Uważacie seks analny za przyjemniejszy od klasycznego, z wiadomych względów, jednak wspomnę; ciaśniej, cieplej, niektórzy mówią nawet o uczuciu "wciągania do srodka" , w kazdym razie pupa ma wszystko to, co pochwa, tylko jest ciasniejsza i cieplejsza, dobrze rozumiem? (Wiadomo trzeba użyć lubrykantu, ale przynajmniej nie będzie wpływał na tarcie jak w przypadku pochwy, zmniejszal ) w każdym razie, tam im lepiej. No i tu pytanie, czy uprawiacie seks klasyczny bo to przyjęło sie za "norme"? Czy po prostu nie każda partnerka chce? Może robicie to po prostu dla partnerek, jakby poświęcacie się? Mówiąc wprost, wolelibyście aby pochwa była d..w sensie, gdyby je zamienić miejscami.. ale niestety?
I teraz do Was kobiety, czy pomimo tego, że wybierając klasyk, dajemy im coś gorszego to chcecie się kochać z tym poczuciem? Macie na to ochotę wiedząc, że tam im gorzej? Czy jest to coś, co was boli, czy raczej traktujecie już to jako normę?
Może byłoby lepiej gdyby kobiety dały mężczyznom tę lepsza opcje, i nie używały..sami wiecie, zapraszam do dyskusji
A co uważasz o takim seksie analnym, w którym jesteś osobą aktywną, a partner osobą bierną? Tzn. o peggingu? Penetracji męskiej pupci za pomocą strap-ona?Daje mi mnóstwo satysfakcji. Czuję się wtedy mega wypełniona.
To jeden z największych absurdów, jakie można było wymyślić odnośnie sfery seksualności.A jak jeszcze jakiś lubi zabawy swoim tyłkiem to zwyzywają go od pedałów, mimo, że robi mu to kobieta.
Wiem, tylko że to już zupełnie nie na temat. O homoseksualizmie założyłem osobny temat.Sa faceci 100% hetero, którzy codziennie np tłuką swoją żonę, bądź stosują przemoc finansową, lub psychiczną... I nikt mi nie powie że ten heteryk jest normalniejszy od geja. Ile się słyszy o tatusiach, którzy znęcają się nad dziecmi
ok, sorki za wypowiedź nie na temat, po prostu porównałam to do wypowiedzi kogoś kto napisał, zę seks klasyczny to norma... Czyli każdy inny nie jest normalny? Seksuolodzy mówią że nie ma czegoś takiego jak norma w seksie. I żeby nie było nie dotyczy to rzeczy zabronionych prawem i takich które krzywdzą innych. Jeśli dwoje ludzi w związku akceptuje to co robią, to nawet mogą się w swoim moczu kąpać, to nie jest zaliczone do zboczeniaWiem, tylko że to już zupełnie nie na temat. O homoseksualizmie założyłem osobny temat.
https://sexforum.pl/threads/lgbt-ich-prawa-i-sytuacja.12392/ - o, tutaj. Jak chcesz się wypowiedzieć i wziąć udział w dyskusji mającej już miejsce, to zapraszam tam.
To może zaproponuj im anal, w których to kobieta będzie stroną aktywną, a Ty bierną - czyli pegging?Niestety do tych czas spotkane kobiety w 90% odmawiały mi analnego seksu
Witam serdecznie. Osobiście uwielbiam seks analny pod każdą postacią np. delikatny od tyłu, dynamiczny na jeźdźca jak i ostry i mocny w każdej pozycji.
Niestety do tych czas spotkane kobiety w 90% odmawiały mi analnego seksu, powodem jest dość spory sprzęt czyli co za tym idzie obawa i strach kobiety
Nie jest to możliwe ze względu na moje preferencje, ponieważ jestem dominujący w klimacie bdsmTo może zaproponuj im anal, w których to kobieta będzie stroną aktywną, a Ty bierną - czyli pegging?
Przecież dopiero co napisałeś:Nie jest to możliwe
Pod każdą postacią - czyli również pod postacią peggingu.uwielbiam seks analny pod każdą postacią
Ja jakoś tak się zlorzylo ze moje partnerki lubialy anal. Ale była jedna która uwielbiała anal mogłem z jej dupa robić co tylko chciałem. Nawet na mówiłem ja na dwa kutasy w tylku.Witam serdecznie. Osobiście uwielbiam seks analny pod każdą postacią np. delikatny od tyłu, dynamiczny na jeźdźca jak i ostry i mocny w każdej pozycji.
Niestety do tych czas spotkane kobiety w 90% odmawiały mi analnego seksu, powodem jest dość spory sprzęt czyli co za tym idzie obawa i strach kobiety
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Seks analny - pierwszy raz | Porady seksualne | 9 | |
Pytanie do Pań czy lubicie Seks Analny ? | Fetysze i perwersje | 32 | ||
M | Żele, seks analny i bdsm Pomocy | Porady seksualne | 2 | |
A | Nasz seks analny - zdjęcia/filmy | Seks fotki i filmy | 8 | |
A | Seks analny - odczucia mężczyzn i kobiet | Seks | 60 |