Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
A mi była żona postawiła warunek że najpierw sam muszę dać jej dupciaka że by było sprawiedliwie i żebym miał pojęcie jakie to uczucie... I żebym wiedział jak się obchodzić z jej dupeczką
Zależało mi bardzo więc to ja pierwszy tyłka dałem I bardzo polubiliśmy ten format zabawy. Wiele razy budziłem się w nocy z dildem lub np. ogórkiem w tyłku. Ja też lubiłem nałożyć dużo żelu na kutasa i delikatnie zapiąć ją w dupcię na spaniu...
A mi była żona postawiła warunek że najpierw sam muszę dać jej dupciaka że by było sprawiedliwie i żebym miał pojęcie jakie to uczucie... I żebym wiedział jak się obchodzić z jej dupeczką
Zależało mi bardzo więc to ja pierwszy tyłka dałem I bardzo polubiliśmy ten format zabawy. Wiele razy budziłem się w nocy z dildem lub np. ogórkiem w tyłku. Ja też lubiłem nałożyć dużo żelu na kutasa i delikatnie zapiąć ją w dupcię na spaniu...
Podobno wyszukiwarka płonie od zapytań co to są "dupciaki". Członkowie stowarzyszenia "chciałbym w pupę jak we filmie" piszą, że gdyby wiedzieli dawali by dupciaki Paniom już od podstawówki.
Mam nadzieję, że nie znajduje się tego w czipsach bo i tak pokolenie ma coraz większe bebzony.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.