Żadnych lodzików dla ukochanego faceta?? On tak może ??Mere napisał:No i ja właśnie tak uważam
Można zajść, ale raczej jest bardzo trudnoiloczyn napisał:o higiene nie ma sie co martwic, sa specjalne prezerwatywy do analu, pogrubione i bardziej nawilzone. Po pewnym czasie mozna i bez gumy, ale trzeba pamietac, ze od sexu analnego tez mozna zajsc w ciaze!
Nawet nigdzie nie wkładając można przecież zajść w ciąże :wink:młoda napisał:Można zajść, ale raczej jest bardzo trudnoiloczyn napisał:[...] ale trzeba pamietac, ze od sexu analnego tez mozna zajsc w ciaze!
młoda napisał:Można zajść, ale raczej jest bardzo trudnoiloczyn napisał:o higiene nie ma sie co martwic, sa specjalne prezerwatywy do analu, pogrubione i bardziej nawilzone. Po pewnym czasie mozna i bez gumy, ale trzeba pamietac, ze od sexu analnego tez mozna zajsc w ciaze!
A tu to mogę się zgodzić Ilu parom, które chcą mieć dziecko, się nie udaje, a ile jest młodych (zdecydowanie za młodych ) dziewczyn, które chodzą z wózkim... :? Czasem aż nie rozumiem tego świata.... :/iloczyn napisał:Najczesciej jednak sie zachodzi wtedy, kiedy sie tego najbardziej nie chce
PS
jeszcze nie wpadlem, wyciagam takie wnioski z obserwacji
iloczyn napisał:o higiene nie ma sie co martwic, sa specjalne prezerwatywy do analu, pogrubione i bardziej nawilzone. Po pewnym czasie mozna i bez gumy, ale trzeba pamietac, ze od sexu analnego tez mozna zajsc w ciaze!
p1tbull napisał:iloczyn napisał:o higiene nie ma sie co martwic, sa specjalne prezerwatywy do analu, pogrubione i bardziej nawilzone. Po pewnym czasie mozna i bez gumy, ale trzeba pamietac, ze od sexu analnego tez mozna zajsc w ciaze!
O czlowieku gdzies ty to wyczytal powiedz mi jak mozna zajsc w ciaze od seksu analnego skoro plemniki nie dostana sie do macicy..... rownie dobrze mozesz napisac ze od oralnego zajdzie sie w ciaze, tylko jak przez przelyk i kwasy zoladkowe :lol: :lol: LOL
p1tbull napisał:Co wy mowicie :|, ja to nie wiem jak przez dziurke ktora jest w obycie zastanowcie sie, tam tez znajduje sie sluz wiec co on tez wpada do macicy lol ja tam podzielam zadanie historyka ze tam nie mamz adnej dziury :|
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Seks analny - pierwszy raz | Porady seksualne | 9 | |
Pytanie do Pań czy lubicie Seks Analny ? | Fetysze i perwersje | 32 | ||
M | Żele, seks analny i bdsm Pomocy | Porady seksualne | 2 | |
A | Nasz seks analny - zdjęcia/filmy | Seks fotki i filmy | 8 | |
A | Seks analny - odczucia mężczyzn i kobiet | Seks | 60 |