Trochę odpowiedziałeś, "jestem facetem i nie będę się pytał nikogo jak i kiedy mam się kochać", trochę mi się wydaje smutne. Żyjemy w czasach równości. Gdzie Kobieta i Mężczyzna są równi. A dyskusja/rozmowa w związku jest bardzo istotnym elementem gry wstępnejJa nigdy nie podnoszę tego tematu, i uważam to za chamstwo ze strony faceta. Jest ciekawość, chęć, czy potrzeba, to robię, ale jak nie, to nawet o tym nie myślę.
Oj tak. Higiena to podstawa.Anal to cudowne doznania. Uwielbiam. Proszę was tylko dbajcie o higienę.
UwielbiamHigiena obowiązkowa. Podczas sexu analnego doznania są nieziemskiea zwłaszcza gdy partnerce odpowiada prawie 20cm interes między moimi nogami i mogę go wsadzić całego
![]()
Ciekawie przemycona reklama.Higiena obowiązkowa. Podczas sexu analnego doznania są nieziemskiea zwłaszcza gdy partnerce odpowiada prawie 20cm interes między moimi nogami i mogę go wsadzić całego
![]()
Ja również jeśli mam z kimUwielbiam![]()
Jestem kobietą, która uwielbia duże sprzęty.Ja również jeśli mam z kimczasami słyszałem nawet że jest za duży
aż mi stoi na samą myśl o sexie analnym
![]()
Np. Kombajn?Jestem kobietą, która uwielbia duże sprzęty.![]()
Nie mówię tutaj kolego o maszynach rolniczychNp. Kombajn?
Ale spory sprzętNie mówię tutaj kolego o maszynach rolniczych![]()
Tutaj Ci przyznaję rację. To prawda spory gabarytAle spory sprzęt![]()
Ja nie, ale można na takiego popatrzeć z daleka.Jestem kobietą, która uwielbia duże sprzęty.![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Seks oralny, analny | Seks | 6 | |
![]() |
Czy seks analny boli | Seks | 11 | |
A | Seks analny - pierwszy raz | Porady seksualne | 20 | |
![]() |
Pytanie do Pań czy lubicie Seks Analny ? | Fetysze i perwersje | 42 | |
M | Żele, seks analny i bdsm Pomocy | Porady seksualne | 2 |