• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sauny beztekstylne

Kobieta

kasiamalan

Nowicjusz
Dostałam bon na sauny beztekstylne, nigdy wczesniej na takich nie bylam. Jak polecacie o siebie zadbać tam na dole? Ogolić na zero, zostawić wlosy, czy coś innego. Moze macie jakieś doświadczenia z takich saun i coś o czym warto wiedzieć

Mężczyzna

Erien343

Podrywacz
Dostałam bon na sauny beztekstylne, nigdy wczesniej na takich nie bylam. Jak polecacie o siebie zadbać tam na dole? Ogolić na zero, zostawić wlosy, czy coś innego. Moze macie jakieś doświadczenia z takich saun i coś o czym warto wiedzieć
Jak Ci wygodniej, nastaw sie jedynie na towarzystwo nie do konca atletycznych osob :p Bylem w Suntago, nie bylo zle :)

Mężczyzna

Shadown85plwro

Cichy Podglądacz
Dokładnie tak jak napisał poprzednik, jak Ci wygodniej. Do sauny idzie się zrelaksować i wyciszyć, a nie podobać innym. A że gdzie Polaków dwóch tam trzy zdania, więc wszystkim nie dogodzisz.
Najważniejsze to być sobą i dobrze się bawić 😉

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
W Suntago to w ogóle hardcore, zwłaszcza to:
5e4d0c5d05d5c_p.jpg

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Chyba od tego sasiada wybrnoł z sytuacji zeby nie podgladac Cie w lazience i juz czeka w saunie;). Recznik sobie wez na którym bedziesz mogła usiąść a nawet 2 reczniki zeby sie pozniej powycierac. Jak sie wstydzisz meskich spojrzen to nieraz sa w saunach beztekstylnych wyznaczone okna ze moga wchodzic tylko kobiety tak było swojego czasu we Wrocławskim Aquaparku.

Kobieta

Dolores

Cichy Podglądacz
Bylam kilkanascie razy ale zawsze z mezem.Na poczatku trudno bylo pokonac bariere psychiczna ale stopniowo sie przelamalam.Najwazniejsz higiena,minimum dwa reczniki,mozna miec szlafrok,siadamy czy kladziemy sie tylko na reczniku i swobodne zachowanie,nie zwracac zbednej uwagi na otoczenie

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
No to jak to będzie Twój pierwszy raz, to będziesz zaskoczona widokami, trzeba przywyknąć.
Tak jak pisali na pewno dwa ręczniki,u nas to jeszcze jak siedzisz to musisz stopy też stawiać na reczniku.

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
Nikt nie zwraca uwagi na to. To jest twoje ciało. Masz być czysta i umytą przed skorzystaniem z sauny. Nikt tam nie ocenia.

Przestańcie mylić nagość z jakimiś seksualnymi podtekstami. To tylko nagość.

Pamiętaj tylko o poprawnym saunowaniu i tyle, a czy masz owłosienie czy nie to nikogo interes.

Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
A byłeś? Dla mnie to było dość dziwne uczucie. Zdarzała się nagość w saunie, ale tu wchodzi w świetle dziennym kilkanaście nagich osób w te akwarium.
Kogo jak kogo ale, że naszego forumowego zdeklarowanego szwagra zaskoczyła nagość w saunie to ja teraz jestem zaskoczona :D

Higiena to podstawa, czyli prysznic przed, włosy schludnie ogarnięte nie musi być na zero. Masz się czuć swobodnie, bo tam idziesz się zrelaksować.

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
Zastanawia mnie jak to wyglada z perspektywy kobiet, czy chodza tam panowie którzy nie mogą od was oderwac wzroku. Zdarzało sie tak że mieli erekcje było to dla was krępujące czy zabawne?
Na takie sytuacje się reaguje i zgłasza obsłudze.
Jak ktoś nie potrafi się zachować, to ma wylot.

Mężczyzna

niktwaznytutaj

Cichy Podglądacz
Zastanawia mnie jak to wyglada z perspektywy kobiet, czy chodza tam panowie którzy nie mogą od was oderwac wzroku. Zdarzało sie tak że mieli erekcje było to dla was krępujące czy zabawne?

Jezeli ktos seksualizuje nagie ciała w miejscu takim jak sauna lub np. Plaza dla nudystów oznacza to ze to nie jest miejsce dla niego, kultura saunowania wymaga szacunku do wszystkich tam przebywających. Wzwody tp trochę inny temat bo nie muszą one od razu oznaczać podniecenia. Ja mam w saunie częste i mocne erekcje, często po wyjsciu z sauny przez pierwsze chwilę schładzania stoi na baczność. Tak samo po wejsciu do sauny i rozgrzaniu się, w momencie gdy zaczyna spływać po mnie pot to tak samo mi staje na dębowo, czasem na dluzej czasem na krócej, niezależnie czy są obok mnie ludzie czy jestem sam.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Ogolić na zero, zostawić wlosy, czy coś innego.
Jak Ci wygodniej. Rób dla siebie to, co Ci pasuje. Przecież nie żyjesz dla innych.
W ogóle, dlaczego ten temat jest w dziale "Seks", skoro przecież publiczna sauna nie jest miejscem, w którym uprawia się seks? Przydomowa sauna na prywatnej posesji może być, ale publiczna nie.
Wzwody tp trochę inny temat bo nie muszą one od razu oznaczać podniecenia
To jasne - wszak ciepło sprawia, że obiekty się rozszerzają, a zimno, że się kurczą - dotyczy to również siusiaków. ;)

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Czyli wlasciwie sama erekcja w saunie beztekstylnej nie jest na tyle szokujaca i moze wystapic naturalnie bez podtekstu seksualnego. Rozumiem więc, że bardziej niewłaściwe byłoby komentowanie tego przez innych uczestników, czyli w razie gdyby mi sie to przytrafilo nie panikuje tylko easy cheesy nic sie nie stało wodzu. Chociaz pewnie nie jest to byc moze norma to i tak uwazam ze mezczyzni jak i kobiety moga troche zezowac na siebie z czystej zwyklej ciekawosci. Wiec skoro erekcja moze nieraz byc niekomfortowa dla mnie samego i pewnie mimo wszystko probował bym sie w zaklopotaniu zasłonic to czy sa sytuacje ze kobiece cialo tez moze zaregowac w jakis krepujacy sposob dla nich samych. Panie hester prosze mi sie tu nie denerowac bo probuje sobie to wszystko poukladac co jest wlasciwe w danej sytuacji, oraz to co moze sie wydarzyc, a moze tez pomoze zrozumiec innym ze jak kobiecie stwardnieja sutki w takim miejscu to nie jest powiedziane ze jej sie podobamy tylko jest to reakcja fizjologiczna na temperature i wszelkie jakies gesty usmiechy moga byc dla nich niekomfortowe nizby mialy jakies glebsze znaczenie i podtekst seksualny.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Jp dostajecie erekcji bo wchodzicie do sauny???
Bez jaj.

Sry ale nie jestem wstanie tego zrozumieć, czasem idziemy z żoną do sauny i nigdy nie widziałem żeby ktoś ze stojącym wacikiem biegał.