• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Rzeczywistość vs poprawność polityczna

Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
Teraz trzeba poczekać na post "sponiewieranej żulicy", która będzie się żaliła, że jej to nie chce nawet brzydal.
Wydaje mi się, że w menelskim światku łatwiej o romantyczne uniesienia. Jak zbiorą na flaszkę, to są tak szczęśliwi, ze wzrost, rozmiar wacka czy cycków, ogolone bobry itd nie mają znaczenia.

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Siemka wybaczcie, że drugi temat dzisiaj z drugiej strony coś się na forum dzieje. Mam taką rozkminę. Od facetów się wymaga to oni budują ten świat itd itp wyznacznikiem wartości faceta są moim zdaniem następujące filary: wygląd, mamona, status, charyzma, zaradność i siła. Wszytko gdy jest zmaksowane kiedy ktoś rodzi się z potencjałem tj. ma predyspozycje genetyczne itd. Wtedy jest wygrywem w tym świecie dla ludzi kobiet itd. Prawda jest taka że na rynku matrymonialnym najlepsi biorą wszystko co najlepsze i dobre a dla przeciętnych zostają ochłapy a dla takich jak ja nic nawet dzisiaj kurtyzany wymagające są. I powiedzmy sobie szczerze po co zakłamywać rzeczywistość a nie powiedzieć szczerze żeby ktoś sobie dał spokój bo i tak nie znajdzie tej wymarzonej kobiety bo nie urodził się chadem? Po co to całe za przeproszeniem pierdolenie co nie ma w ogóle pokrycia z rzeczywistością. Ile razy mnie pocieszano że kogoś znajdę mimo swojego kalectwa itd a rzeczywistość brutalnie zweryfikowała jak to wszystko działa ot zagłębiłem się w redpill blackpill psychologię ewolucyjną zdobywałem wiedzę o relacjach dm aż jestem tu gdzie jestem i uznałem że nie ma sensu jako niepełnosprawny autysta neet 23 letni z hikikonori starać o kobiety a działać dla siebie wybrać drogę samotnego wojownika i kurtyzany tak wybrać drogę silnego mężczyzny samorozwoju itd i kurtyzany bo po co mi jakieś ochłapy? Po co mi brudnopisu? Po co mi księżniczki? Po co mi pasztety madki ćpunki alternatywki borderki i inne zepsute ehhh a teraz meritum czemu kurwa tego nie uczyli mnie w szkole? Tj redpill blackpill psychologia ewolucyjna jak działa mózg kobiety jak działają mechanizmy które rządzą światem itd po co ludzie mi wpajali bzdety chcieli pomóc a rzucili we mnie kamieniem. Tyle.
Ktoś sprawdzał już hirikiriraki i te pille różnokolorowe?
Pytasz dlaczego nie uczyli w szkole, bo pewnie sporo by później musieli wyłożyć na psychologa przy tych pseudo teoriach.