• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ruchanie w gardło

Kobieta

la.ola.la

Cichy Podglądacz
Jak leżę na plecach a głowę mam za krawędzią łóżka. Wtedy największy hardcore. Jego jajka odcinają mi dopływ powietrza przez nos.

Mężczyzna

energetyczny

Seks Praktykant
Akurat wcale nie. Może nie do końca podoba mi się styl w jakim to jest napisane, ale ogólnie posuwanie w gardło jest bardzo podniecającym przeżyciem. Dla mnie trochę takim nawet pierwotnym. Oddaję tu kontrolę partnerowi nad sobą, a nawet moim oddechem. Muszę bardzo zaufać aby pozwolić na to co opisał autor, a wtedy już można się odpalić. Taką formą ostateczną tego jest szybkie posuwanie gardła z głową opartą o ścianę = nie ma drogi ucieczki. Mamy to na liście to do.
Vomit to nie moje klimaty, ale dobrze, że krztuszenie się też bywa seksowne, bo czasem się zdarza ;) Spust wolę za to do ust, na język. Ten do gardła pozbawia mnie możliwości smakowania spermy.
bardzo podoba mi się to co napisałaś

Mężczyzna

energetyczny

Seks Praktykant
Jeśli dobrze zrozumiałam, to jesteś znawcą tego tematu.
Zwracasz się z pytaniem do kobiet , co sądzą o mega mocnym posuwaniu w gardło przez faceta.
Wobec tego ja zwracam się do Ciebie jako praktyka z pytaniem, co sądzisz o tym, jeśli w ten sposób mężczyzna posuwa innego mężczyznę ?
Czy masz też doświadczenia w tym zakresie ?
Jak to jest panowie - lubicie to ?
A może lubicie jak kobieta posuwa was sztucznym penisem ?
Dodam, że strap - on to moja ulubiona zabawka i uwielbiam posuwać nią panów zarówno w tyłek jak i w usta.
Dla mnie jest to absolutnie nie do przyjęcia. Jako rasowy samiec nie zniósł bym tego raczej była by to dla mnie tortura

Kobieta

Soulmate86

Seks Praktykant
Bardzo lubię gdy rznie mnie w usta.
Daje mi jednak swobodę i poczucie, że nic na siłę i wbrew mnie.

Na liście mamy ruchanie w usta, gdy kobieta lezy z głową poza krawędz łóżka. Taki już DT 100%.

Mężczyzna

Mkawa

Seks Praktykant
Zajebista rzecz, robiłem tak z pierwszą i drugą dziewczyną. Tylko pierwsza, nie potrafiła zrobić głębokiego gardła, i finał ręką, a druga to inna bajka . Głębokie gardło do końca, nawet jak już nie dawała rady, to pozwalają się dociskać i nie miała opcji :3 no i sprzątania mniej XD

Mężczyzna

Marcin83

Cichy Podglądacz
Jeśli dobrze zrozumiałam, to jesteś znawcą tego tematu.
Zwracasz się z pytaniem do kobiet , co sądzą o mega mocnym posuwaniu w gardło przez faceta.
Wobec tego ja zwracam się do Ciebie jako praktyka z pytaniem, co sądzisz o tym, jeśli w ten sposób mężczyzna posuwa innego mężczyznę ?
Czy masz też doświadczenia w tym zakresie ?
Jak to jest panowie - lubicie to ?
A może lubicie jak kobieta posuwa was sztucznym penisem ?
Dodam, że strap - on to moja ulubiona zabawka i uwielbiam posuwać nią panów zarówno w tyłek jak i w usta.
😛

Mężczyzna

edging 1

Nowicjusz
Zajebista rzecz, robiłem tak z pierwszą i drugą dziewczyną. Tylko pierwsza, nie potrafiła zrobić głębokiego gardła, i finał ręką, a druga to inna bajka . Głębokie gardło do końca, nawet jak już nie dawała rady, to pozwalają się dociskać i nie miała opcji :3 no i sprzątania mniej XD
To już przemoc i raczej w tym nie ma normalnej przyjemności tylko jakaś dewiacja

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Dla Ciebie może przyjemności nie ma, dla nich jest.
I skoro GG to dla Ciebie dewiacja to pomyliłeś fora.