• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ruchanie w gardło

Kobieta

la.ola.la

Cichy Podglądacz
Jak leżę na plecach a głowę mam za krawędzią łóżka. Wtedy największy hardcore. Jego jajka odcinają mi dopływ powietrza przez nos.

E

energetyczny

Guest
Akurat wcale nie. Może nie do końca podoba mi się styl w jakim to jest napisane, ale ogólnie posuwanie w gardło jest bardzo podniecającym przeżyciem. Dla mnie trochę takim nawet pierwotnym. Oddaję tu kontrolę partnerowi nad sobą, a nawet moim oddechem. Muszę bardzo zaufać aby pozwolić na to co opisał autor, a wtedy już można się odpalić. Taką formą ostateczną tego jest szybkie posuwanie gardła z głową opartą o ścianę = nie ma drogi ucieczki. Mamy to na liście to do.
Vomit to nie moje klimaty, ale dobrze, że krztuszenie się też bywa seksowne, bo czasem się zdarza ;) Spust wolę za to do ust, na język. Ten do gardła pozbawia mnie możliwości smakowania spermy.
bardzo podoba mi się to co napisałaś

E

energetyczny

Guest
Jeśli dobrze zrozumiałam, to jesteś znawcą tego tematu.
Zwracasz się z pytaniem do kobiet , co sądzą o mega mocnym posuwaniu w gardło przez faceta.
Wobec tego ja zwracam się do Ciebie jako praktyka z pytaniem, co sądzisz o tym, jeśli w ten sposób mężczyzna posuwa innego mężczyznę ?
Czy masz też doświadczenia w tym zakresie ?
Jak to jest panowie - lubicie to ?
A może lubicie jak kobieta posuwa was sztucznym penisem ?
Dodam, że strap - on to moja ulubiona zabawka i uwielbiam posuwać nią panów zarówno w tyłek jak i w usta.
Dla mnie jest to absolutnie nie do przyjęcia. Jako rasowy samiec nie zniósł bym tego raczej była by to dla mnie tortura

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Bardzo lubię gdy rznie mnie w usta.
Daje mi jednak swobodę i poczucie, że nic na siłę i wbrew mnie.

Na liście mamy ruchanie w usta, gdy kobieta lezy z głową poza krawędz łóżka. Taki już DT 100%.

Mężczyzna

Mkawa

Seks Praktykant
Zajebista rzecz, robiłem tak z pierwszą i drugą dziewczyną. Tylko pierwsza, nie potrafiła zrobić głębokiego gardła, i finał ręką, a druga to inna bajka . Głębokie gardło do końca, nawet jak już nie dawała rady, to pozwalają się dociskać i nie miała opcji :3 no i sprzątania mniej XD

Mężczyzna

Marcin83

Cichy Podglądacz
Jeśli dobrze zrozumiałam, to jesteś znawcą tego tematu.
Zwracasz się z pytaniem do kobiet , co sądzą o mega mocnym posuwaniu w gardło przez faceta.
Wobec tego ja zwracam się do Ciebie jako praktyka z pytaniem, co sądzisz o tym, jeśli w ten sposób mężczyzna posuwa innego mężczyznę ?
Czy masz też doświadczenia w tym zakresie ?
Jak to jest panowie - lubicie to ?
A może lubicie jak kobieta posuwa was sztucznym penisem ?
Dodam, że strap - on to moja ulubiona zabawka i uwielbiam posuwać nią panów zarówno w tyłek jak i w usta.
😛

Mężczyzna

edging 1

Podrywacz
Zajebista rzecz, robiłem tak z pierwszą i drugą dziewczyną. Tylko pierwsza, nie potrafiła zrobić głębokiego gardła, i finał ręką, a druga to inna bajka . Głębokie gardło do końca, nawet jak już nie dawała rady, to pozwalają się dociskać i nie miała opcji :3 no i sprzątania mniej XD
To już przemoc i raczej w tym nie ma normalnej przyjemności tylko jakaś dewiacja