Mam takie pytanko... Jak radzicie sobie z różnymi temperamentami? Co robicie, kiedy są okresy, że Wasz partner potrzebuje więcej niż Wy chcecie, albo kiedy wy chcecie więcej i częściej niż Wasza miłość? Jak rozwiązujecie takie problemy?
nie ma tak ze ja chce mniej :lol: no ale czesto sie zdaza ze moja Aniolkowa nie chce ....ciezka sprawa czesto jestem taki nie w sosie....ale to nie powod do klutni napewno ; ) raczej do rozmowy 8)
my także wciąż mamy takie same temperamenty- po prostu nie widzimy się codziennie... tylko co kilka dni- i wtedy zawsze mamy na siebie ochotę
A jak widzimy się codziennie (np. w wakacje często) to i tak nie kochamy się codziennie- wolimy co jakiś czas i wtedy jest przyjemniej- wszystko z umiarem a będzie dobrze
Eeeee... to Ty jak chorujesz to nie widzisz sie z dziewyną? my tam cały czas sibie wzajemnie zarażamy... :] tęsknota jest sielniejsza od jakiejs głupiej choroby...
Oj widujemy sie, ale czasem sie nie da He he wlasnie ostatnio mimo usilnych starań się nie zaraziłem, a powiniem być chory na 100% bo sie wymienialiśmy drogą kropelkową Tak to jush jest że nie zdziwie się jak w lecie zamiast leżeć na plaży z drinkiem w ręku bedę chory bo coś mnie dopadnie :x
my także wciąż mamy takie same temperamenty- po prostu nie widzimy się codziennie... tylko co kilka dni- i wtedy zawsze mamy na siebie ochotę
A jak widzimy się codziennie (np. w wakacje często) to i tak nie kochamy się codziennie- wolimy co jakiś czas i wtedy jest przyjemniej- wszystko z umiarem a będzie dobrze
my tez sie codziennie nie widujemy niestety nawet nie ma takiej mozliwosci w sumie ja mam bardzo duzo czasu ale za to moj chłopak nie za wiele praca od poniedziałku do piatku i szkoła w weekend i to praktycznie w kazdy coz trezba sobie jakos radzic mi jednak jest ciezko czasami nie potrafie sobie własnie poradzic z tym ze nie widzimy sie dwa czy wiecej dni to odrazu mnie szlak trafia ale dam rade niedługo wakacje w sumie sie dogadujemy oby tak dalej o łozku nie wspomne bo w tym dobralismy sie po prostu idealnie "odpowiedni kluczyk do odpowiedniej dziurki"
Kiedy ja mam ochotę, a Ona nie to robi mi dobrze ręką. Gdy mamy oboje ochotę i ze 2 wolne godziny to mrrr. Jeżeli ona ma ochotę i ja nie mam to i tak zaraz będę miał. Jeżeli nie mamy przynajmiej 2 godzin to niestety Ona dalej ma chcicę, ale mnie rozładuje.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.