Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Mam takie pytanko... Jak radzicie sobie z różnymi temperamentami? Co robicie, kiedy są okresy, że Wasz partner potrzebuje więcej niż Wy chcecie, albo kiedy wy chcecie więcej i częściej niż Wasza miłość? Jak rozwiązujecie takie problemy?
nie ma tak ze ja chce mniej :lol: no ale czesto sie zdaza ze moja Aniolkowa nie chce ....ciezka sprawa czesto jestem taki nie w sosie....ale to nie powod do klutni napewno ; ) raczej do rozmowy 8)
my także wciąż mamy takie same temperamenty- po prostu nie widzimy się codziennie... tylko co kilka dni- i wtedy zawsze mamy na siebie ochotę
A jak widzimy się codziennie (np. w wakacje często) to i tak nie kochamy się codziennie- wolimy co jakiś czas i wtedy jest przyjemniej- wszystko z umiarem a będzie dobrze
Eeeee... to Ty jak chorujesz to nie widzisz sie z dziewyną? my tam cały czas sibie wzajemnie zarażamy... :] tęsknota jest sielniejsza od jakiejs głupiej choroby...
Oj widujemy sie, ale czasem sie nie da He he wlasnie ostatnio mimo usilnych starań się nie zaraziłem, a powiniem być chory na 100% bo sie wymienialiśmy drogą kropelkową Tak to jush jest że nie zdziwie się jak w lecie zamiast leżeć na plaży z drinkiem w ręku bedę chory bo coś mnie dopadnie :x
my także wciąż mamy takie same temperamenty- po prostu nie widzimy się codziennie... tylko co kilka dni- i wtedy zawsze mamy na siebie ochotę
A jak widzimy się codziennie (np. w wakacje często) to i tak nie kochamy się codziennie- wolimy co jakiś czas i wtedy jest przyjemniej- wszystko z umiarem a będzie dobrze
my tez sie codziennie nie widujemy niestety nawet nie ma takiej mozliwosci w sumie ja mam bardzo duzo czasu ale za to moj chłopak nie za wiele praca od poniedziałku do piatku i szkoła w weekend i to praktycznie w kazdy coz trezba sobie jakos radzic mi jednak jest ciezko czasami nie potrafie sobie własnie poradzic z tym ze nie widzimy sie dwa czy wiecej dni to odrazu mnie szlak trafia ale dam rade niedługo wakacje w sumie sie dogadujemy oby tak dalej o łozku nie wspomne bo w tym dobralismy sie po prostu idealnie "odpowiedni kluczyk do odpowiedniej dziurki"
Kiedy ja mam ochotę, a Ona nie to robi mi dobrze ręką. Gdy mamy oboje ochotę i ze 2 wolne godziny to mrrr. Jeżeli ona ma ochotę i ja nie mam to i tak zaraz będę miał. Jeżeli nie mamy przynajmiej 2 godzin to niestety Ona dalej ma chcicę, ale mnie rozładuje.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.