Jak bardzo rozciągasz?Ja uwielbiam rozciągać odbyt sama rozkosz

Jak bardzo rozciągasz?Ja uwielbiam rozciągać odbyt sama rozkosz
A po co ten atak od razu, to nie jest kolejny rozdział wojny damsko-męskiej. Ja jestem wdzięczna, że tu trafiłam, a jeden z panów nieopatrznie się wygadał.A kobiety to nie? Miłości tylko szukają? Czy może spełnienia fantazji albo zboczonych pomysłów, których nigdy nie robiły z różnych powodów?
Ale jaki atak kochana? Ja tylko stwierdzam fakt, że kobiety tak samo jak faceci fantazjują i chcą spróbować tego i owego.A po co ten atak od razu, to nie jest kolejny rozdział wojny damsko-męskiej. Ja jestem wdzięczna, że tu trafiłam, a jeden z panów nieopatrznie się wygadał.
Uważacie, że zakopiecie ten brak (czegokolwiek, już nie wnikam) pisaniem na forum? Szczerze wątpię, skoro real trzeszczy, tutaj to tylko ułuda.Ale jaki atak kochana? Ja tylko stwierdzam fakt, że kobiety tak samo jak faceci fantazjują i chcą spróbować tego i owego.
Chcesz sprawdzićJak bardzo rozciągasz?
ale pamiętaj by na stopy założyć glany i czekany, wiecej doznań bedzie mial forumowy rozciagacz odbytnic.Moge wlozyc noge do kolana jesli chcesz.
Ciągle mnie zaskakują te małe kwiatuszki forumowe.Gdy wrócą czasy inkwizycji i wymyślnych tortur, będziesz miał większą szansę na zachowanie tajemnicy podczas próby wymuszania zeznać tzw. żelazna gruszką.
Jeśli chcesz zobaczyć to zapraszam na telegramie małpapiotrsiedemsettrzydzisciMoge wlozyc noge do kolana jesli chcesz.
Całą dłoń?!?! Zabolało po przeczytaniuUwielbiam poczuć w swoim tyłeczku męską dłoń lub butelkę![]()
Słucham?Całą dłoń?!?! Zabolało po przeczytaniu
Eeee dlaczego, przy codziennym treningu można tak rozciągnąć dupkę. A jakie fajne uczucie mmmmCałą dłoń?!?! Zabolało po przeczytaniu
Jak przejść przez nadgarstek ?Eeee dlaczego, przy codziennym treningu można tak rozciągnąć dupkę. A jakie fajne uczucie mmmm
Ale sam początek pewnie bolał?Eeee dlaczego, przy codziennym treningu można tak rozciągnąć dupkę. A jakie fajne uczucie mmmm
e tam bolał.Ale sam początek pewnie bolał?
Kwestia rozćwiczenia dalszych mięśni jelita grubego, niestety po pierwszych 20cm odbytnica zamienia się w jelito grube, robiąc przy tym ostry, ponad 90° zakręt, który ręka musi w tym momencie "naprostować". Ja polecam na początek do tego jakieś w miarę sztywne, silikonowe dildo, bo próbując to zrobić na siłę ręką, można sobie coś uszkodzić. Jeśli chciałbyś jakichś porad w tym temacie to zapraszam na priv, chętnie służę pomocą, a parę lat już w tym temacie siedzę, pozdrawiamJak przejść przez nadgarstek ?
Nie, nic nie bolało. Zaczyna się od mni jszych zabawek. Oczywiście nie wszystko jednego dnia. Trzeba to rozłożyć w czasieAle sam początek pewnie bolał?
dobrze mówi.Nie, nic nie bolało. Zaczyna się od mni jszych zabawek. Oczywiście nie wszystko jednego dnia. Trzeba to rozłożyć w czasie
Dildo wchodzi 25 cmKwestia rozćwiczenia dalszych mięśni jelita grubego, niestety po pierwszych 20cm odbytnica zamienia się w jelito grube, robiąc przy tym ostry, ponad 90° zakręt, który ręka musi w tym momencie "naprostować". Ja polecam na początek do tego jakieś w miarę sztywne, silikonowe dildo, bo próbując to zrobić na siłę ręką, można sobie coś uszkodzić. Jeśli chciałbyś jakichś porad w tym temacie to zapraszam na priv, chętnie służę pomocą, a parę lat już w tym temacie siedzę, pozdrawiam![]()
Pytanie co byś dostał poŻone chętnie bym komuś doświadczonemu na takie rozciaganie oddał![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| L | Rozciąganie Pochwy | Seks | 8 | |
| D | Rozciąganie Analne | Porady seksualne | 1 | |
| P | Rozciąganie moszny | Seks | 12 | |
| A | Rozciąganie penisa i efekty | Porady seksualne | 27 | |
| A | Rozciąganie penisa w stanie spoczynku. | Porady seksualne | 4 |