• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Rozciąganie odbytu

Kobieta

D'Arc

Erotoman
A kobiety to nie? Miłości tylko szukają? Czy może spełnienia fantazji albo zboczonych pomysłów, których nigdy nie robiły z różnych powodów?
A po co ten atak od razu, to nie jest kolejny rozdział wojny damsko-męskiej. Ja jestem wdzięczna, że tu trafiłam, a jeden z panów nieopatrznie się wygadał.

Mężczyzna

FioletoweKuleMarcina

Nowicjusz
Moge wlozyc noge do kolana jesli chcesz.
ale pamiętaj by na stopy założyć glany i czekany, wiecej doznań bedzie mial forumowy rozciagacz odbytnic.
kiedyś był na necie filmik jak cyganka pod sukienka chowała tv płaski taki 26 " albo i nie, może akurat on czai sie na jakiś jebitny Smart tv w największym zakresie cali , odświeżam temat po roku jak tam otwór, średnica otworu studzienki czy przebiłes średnicę i wiekszy masz odbyt niż szerokość w ramionach Pudzianowski?