• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Rodzaje kobiecych orgazmów

Mężczyzna

Daro Dario

Nowicjusz
Jest jeden niewazne co gdzie i jak, lecz kiedy kobieta powie,,,,,, q ale mi bylo dobrze,cieknie dyszy i glaszcze twojego penisa przytulajac sie , lub nie

Mężczyzna

pascal

Cichy Podglądacz
Nie ma rozróżnienia na orgazm łechtsczkowy czy waginalny. Może że wzglęfu na rodzaj stymulacji. Orgazm dotyczy, gdy chodzi o pochwę i fizyczność, organu zwaną łechtaczka. To duży organ, okalający pochwę dookoła wrwnątrz, sięgający anuska. Na górze, ponad wejściem do pochwy jest tylko malutka cześć łechtaczki - żołądź. Oba orgazmy wynikają ze stymulacji łechtaczki. Albo jej żołedzi na zewnątrz albo podczas penetracji przez pocieranie penisem ścian pochwy.

Kobieta

Soulmate86

Biegły Uwodziciel
Praktycznie nigdy nie pomagałam sobie palcami. Dochodzę bez problemu poprzez penetrację palcami/penisem. Najczęściej jest to wytrysk kobiecy, podczas pozycji z głęboką penetracją- piesek, słoń, ginekologiczna z pupą wyżej.

Ostatnia edycja:
Kobieta

saymyname

Erotoman
Chciałabym zapytać kobiety, jak szybko osiągacie orgazm? Jest to kwestia 3 minut, kilkunastu minut czy jest to o wiele dłuższy odcinek czasu?

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Chciałabym zapytać kobiety, jak szybko osiągacie orgazm? Jest to kwestia 3 minut, kilkunastu minut czy jest to o wiele dłuższy odcinek czasu?
Przy stymulacji łechtaczki, jak mam nastrój, to i w 1,5 min się zmieszczę.

Przy penetracji też sporo zależy od nastroju, ale wiele czasu mi nie potrzeba, tylko odpowiedniej osoby.

Mężczyzna

pascal

Cichy Podglądacz
Orgazm jest jeden. Sposób jego osiągnięcia jest różny. Łechtaczka budową przypomina kwiat lotosu. U góry, na zewnątrz jest żołądź. To ten guziczek. Łączy się z resztą płatków, które okalają ścianki pochwy zbudowane z błony śluzowej, która produkuje śluz w czasie podniecenia. Produkuje ten śluz przetwarzając krew. Potem płatki łechtaczki kończą się w pobliżu anuska. Pocieranie penisem pobudza przez ścianki pochwy ten sam organ co jego pocieranie u góry, czyli guziczek.

Sam orgazm? Poza pulsacją mięśni, szybszą pracą serca, zamroczrniem zmysłów, wręcz odlotem umysłu kobiety jest widoczny na jej ciele. Pochwa wilgotnieje jeszcze mocniej. Piersi stają się nabrzmiałe, sutki twarde. Na twarzy może pojawić się rumień.