• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Robienie sobie loda

Mężczyzna

Randomguy

Cichy Podglądacz
Pytanie do panów. Czy ktoś z was umie zrobić sobie dobrze ustami? Jeśli tak to jakie ćwiczenia polecacie, żeby dosięgnąć do kutasa?

K

Kuba1896

Guest
No będziesz musiał sobie pójść na zabieg usunięcia z 4 żeber xd A później to już tylko trening 😆🔥😈

Mężczyzna

Zamasu

Seks Praktykant
Jak miałem jakieś 16 lat sam sobie robiłem loda i spuszczałem się do buzi a później połykałem wszystko. Później miałem dziewczynę i ona mi robiła dlatego przestałem a teraz już dosięgnę tylko językiem a szkoda bo possał bym sobie tak jak kiedyś.

Mężczyzna

MrBean

Cichy Podglądacz
Zrobiłem to kila razy w wieku ok. 20 lat. Tylko tyle, bo bałem się uszkodzenia kręgosłupa. Ale dało się. W sumie przyjemne doznanie. Podniecenie takie, że bez dotykania rękami odruchowo ssałem jak najgłębiej i tylko od tego nadchodził orgazm. Wtedy jeszcze nie zaznałem lodzika od kobiety. Chciałem się też przekonać jakie jest odczucie od drugiej strony. Niektóre kobiety mówią, że bleee, nie wezmą tego do ust, a sperny, to już w ogóle. Ja przynajmniej wiem, że wszystko bujda. Jak człowiek podniecony, to z radością ssie i wypija do ostatniej kropli. No i wiem, jak to powinno być zrobione :)