ja uwielbiam mojej lizać wypiętą dupkę... kupiliśmy gruszke do lewatywy i od tego zaczynamy zabawe (ciepła woda pompowana w tyłek też jest bardzo przyjemna a po paru razach dziurka jest naprawdę czysta i lekko rozwarta więc spokojnie i bez wysiłku można lizać tak głęboko jak tylko uda się dosięgnąć językiem)
Tak więc jestem za takimi zabawami, nie uważam tego za coś dziwnego czy nienormalnego a uczucie jak cieplutki i mokry języczek liże i głęboko wchodzi mi do dupy jest nie do opisania...
Jak ktoś ze swoim partnerem czy partnerką będzie miał ochote spróbować i sprawdzić jakie to są doznania to ja serdecznie ich do tego zachęcam a nawet i namawiam...
ja na początku długo jeździłem tylko końcówką języka dookoła dziurki, a dopiero po którymś razie z rzędu odważyłem się tak naprawde wylizać kakao mojej kobiecie, wciskając mocno usta pomiędzy jej wypięte pośladki i mocno dociskając moje usta do jej dupy jeździłem z góry na dól całym językiem po jej anusku... a chyba po roku praktyki dopiero kupiliśmy gruszkę do lewatywy i zaczeliśmy wkładać sobie języki w dupy liżąc je w środku... Teraz takie zabawy są na porządku dziennym i traktujemy to jak wzajemną masturbacje a nie ostry fetysz dla wielu nie do pomyślenia...