A ja jestem dziwna. Wiekszosc z Was tak Drodzy Forumowicze stwierdzi. Kcoahm gdy partner robi mi rimming. Gdy jest szalenie delikatny i czuly. Gdy tam caluje, lize, wklada jezyk jak najglebiej. Delikatnie penetruje mnie paluszkiem. Ja wypieta na pieska lub na boku leze i film mi sie urywa. W koncu nic co ludzkie nie jest mi/ Nam obce. Jesli partner dba i ma fiola na punkcie higieny, na ostrzejsze zabawy przycina wloski na jezyka, jest czysty i pachnacy to czemu nie przelamac sie i nie sprobowac. Jezeli sie kochacie, ufacie sobie, czujecie sie w waszym towarzystiwe bezpiecznie, szanujecie siebie, to rimming nie sprawi ze nagle partner przestanie Was szanowac czy uzna za dziwke. Jezeli chcecie sie przelamac zawsze mozecie najpierw isc na pyszna kolacje, rozluznic sie winkiem, miec pod reka lubrykant i kondomy (po.rimmingu mozecie przejsc do analu), wziazc wspolna kapiel, polozyc sie na wygodnym miejscu i do dziela. Jezeli macie pewnosc ze partner jest czysty, pachnacy, dba o higiene i zdrwie, nie jest czyms chory to eksperymentujcie. Uwazajcie tylko na bakterie kalowe. Jak ktos chce sie to probujcie, nic na sile, spokojnie, moze moje rady na trzezwo/ na logike wam pomoga. Tez jestem/ bylam (na publicznosci nie powiem ktora z tych 2 opcji bylam-a tak by podraznic i podkrecic watek. Zgadujcie.) ta z jednych chce, ciekawi mnie ale sie boje.