Nie ma co przepraszaćNo dobra, mój błąd. Przepraszam.
Nie ma co przepraszaćNo dobra, mój błąd. Przepraszam.
Nie.A gdy kobieta będzie mówiła "piździocha" to też będziesz się dostosowywał?
Można przecież w pewnym momencie spytać partnerki, które określenia narządów płciowych lubi i które jej nie rażą.Miej swoje słownictwo, które nie będzie raziło partnerki, nie kopiuj.
Trochę to dziwne, gdy mężczyzna mówi mi, jak zazwyczaj myślą kobiety, ale ok. Z tym że w poprzednim poście nie miałem na myśli dostosowywania się do partnerki za wszelką cenę. Czasem w intymnych sytuacjach miłe jest trochę żartobliwe przymilanie się i przekomarzanie się, np. poprzez używanie określeń używanych przez drugą stronę. Zresztą pewnie nie tylko w intymnych.Kobiety zazwyczaj nie szanują mężczyzn, którzy są pizdeczką, która za wszelką cenę dostosuje się do nich.
Tak, rozróżniam nałóg od bardzo sporadycznego dodawania do smaku napojów alkoholowych albo jedzenia np. czekoladek z likierem.od picia prowadzącego do bredzenia. Jako dodatek do sosu, kiełbasek czy bardzo sporadycznie lampka wina do obiadu brzmi dla mnie dopuszczalnie
Fan Anime
Tu już grubo przesadziłaś. No, poza tym disco polo.Fan metalu, discopolo lub muzyki elektronicznej
Nie no bez przesady. Trzymajmy pewne standardy. Jedzenie kiwi ze skórką jest lekko pojebaneWielki red flag to również nieakceptowanie nawyków żywieniowych takich jak jedzenie kiwi ze skórką i zmuszanie do robienia tego w inny sposób
Żeby walki jak zupa będzie za słona były bardziej ciekawe? Trzymam kciukiNie, nie uważam. Jednak mimo wszystko wolałabym żeby potrafił się bić. Ja sama zamierzam iść w tym roku na kurs samoobrony![]()
Jak jej to nie szkodzi i lubi tak to w czym problem? A ja lubię opierdzielać pigwę prosto z krzaka mimo, że inni patrzą na mnie jak na pojebanego "bo to przecież kwaśne".Nie no bez przesady. Trzymajmy pewne standardy. Jedzenie kiwi ze skórką jest lekko pojebane
Jest całkiem normalne i wiele osób tak robiNie no bez przesady. Trzymajmy pewne standardy. Jedzenie kiwi ze skórką jest lekko pojebane
No pigwa z krzaka spoko. Ale kiwi z wlosami. FujkaJak jej to nie szkodzi i lubi tak to w czym problem? A ja lubię opierdzielać pigwę prosto z krzaka mimo, że inni patrzą na mnie jak na pojebanego "bo to przecież kwaśne".
To na kursie samoobrony w pierwszej kolejności usłyszysz, że pierwszą zasadą jest unikanie sytuacji konfliktowych lub próba rozwiązywania konfliktów unikając przemocy. Poza tym jak mężczyzna jest odpowiedzialny to nie będzie Cię ciągał nocą po szemranych okolicach, lecz zamówi taksówkę lub sam odwiezie Cię do domuNie, nie uważam. Jednak mimo wszystko wolałabym żeby potrafił się bić. Ja sama zamierzam iść w tym roku na kurs samoobrony![]()
"SF bawi i uczy" - aż sam spróbujęJest całkiem normalne i wiele osób tak robi
Ziom. Jedzenie kiwi ze skórką to jedno. Wy nie wyjmujecie pestek?"SF bawi i uczy" - aż sam spróbuję
Cytując za jedną ze stron kulinarnych: "Co się stanie, gdy zjesz kiwi ze skórką? Odpowiedź jest prosta! Nic złego Ci nie grozi. Skórka tego pysznego owocu jest całkowicie jadalna i zawiera trochę błonnika. Kluczową czynnością jest jednak jej dokładne umycie. Dobrym pomysłem okazuje się także wyparzenie owocu w wodzie o wysokiej temperaturze. Możecie jeść je w całości, bez obaw o uszkodzenie zębów, zawiera małe pestki. To kolejny argument, który przemawia za spożywaniem kiwi ze skórką. Chyba już nie macie wątpliwości. Jeśli zastanawialiście się, czy skórka kiwi jest jadalna, odpowiedź na to pytanie brzmi: tak!"
Ja tam lubie sporty walki. Na razie mam rekord 368-0 i w tym 120 nokautów. Jednak mojej partnerce idzie trochę gorzej. Można to wywnioskować po jej życiowym rekordzie 0-368. Jednak próbujemy dalejTo na kursie samoobrony w pierwszej kolejności usłyszysz, że pierwszą zasadą jest unikanie sytuacji konfliktowych lub próba rozwiązywania konfliktów unikając przemocy. Poza tym jak mężczyzna jest odpowiedzialny to nie będzie Cię ciągał nocą po szemranych okolicach, lecz zamówi taksówkę lub sam odwiezie Cię do domu![]()
O tak. Wreszcie ktoś o tym głośno mówi. Dla mnie osobiście to też ogromny redflag. Kolejny pojawia się, kiedy zabrania mi się wychodzenia na pole.Wielki red flag to również nieakceptowanie nawyków żywieniowych takich jak jedzenie kiwi ze skórką i zmuszanie do robienia tego w inny sposób
Oo kolejny dobry przykład. Nigdy nie zabronię kobiecie wyjść na pole. Może tam nawet traktorem pojeździćO tak. Wreszcie ktoś o tym głośno mówi. Dla mnie osobiście to też ogromny redflag. Kolejny pojawia się, kiedy zabrania mi się wychodzenia na pole.
No i pierwszyOo kolejny dobry przykład. Nigdy nie zabronię kobiecie wyjść na pole. Może tam nawet traktorem pojeździć
Sumując z kiwi , ma już dwa , niestety temu panu już podziękujemyNo i pierwszyeh