• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Red flagi

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
A gdy kobieta będzie mówiła "piździocha" to też będziesz się dostosowywał?
Nie.
Moje pytanie było tylko przykładem.
To, że sprzeciwiam się stygmatyzowaniu jakiegoś zachowania, nie oznacza, że sam się tak zachowuję. Ani tym bardziej że jest to u mnie regułą.
Miej swoje słownictwo, które nie będzie raziło partnerki, nie kopiuj.
Można przecież w pewnym momencie spytać partnerki, które określenia narządów płciowych lubi i które jej nie rażą.
Gdy są jakieś określenia, które podobają się obu stronom, to tylko dobrze.
Kobiety zazwyczaj nie szanują mężczyzn, którzy są pizdeczką, która za wszelką cenę dostosuje się do nich.
Trochę to dziwne, gdy mężczyzna mówi mi, jak zazwyczaj myślą kobiety, ale ok. Z tym że w poprzednim poście nie miałem na myśli dostosowywania się do partnerki za wszelką cenę. Czasem w intymnych sytuacjach miłe jest trochę żartobliwe przymilanie się i przekomarzanie się, np. poprzez używanie określeń używanych przez drugą stronę. Zresztą pewnie nie tylko w intymnych.
Ja z kolei np. czasem lubię żartobliwie cytować teksty z filmów albo ze "Świata według Kiepskich", gdy uznaję, że to pasuje do sytuacji.
Dużo zależy od kontekstu.
Chyba wyciągnąłeś zbyt daleko idące wnioski.
od picia prowadzącego do bredzenia. Jako dodatek do sosu, kiełbasek czy bardzo sporadycznie lampka wina do obiadu brzmi dla mnie dopuszczalnie
Tak, rozróżniam nałóg od bardzo sporadycznego dodawania do smaku napojów alkoholowych albo jedzenia np. czekoladek z likierem.
Fan metalu, discopolo lub muzyki elektronicznej
Tu już grubo przesadziłaś. No, poza tym disco polo.
Stereotypy motzno. ;)

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Nie, nie uważam. Jednak mimo wszystko wolałabym żeby potrafił się bić. Ja sama zamierzam iść w tym roku na kurs samoobrony :D
To na kursie samoobrony w pierwszej kolejności usłyszysz, że pierwszą zasadą jest unikanie sytuacji konfliktowych lub próba rozwiązywania konfliktów unikając przemocy. Poza tym jak mężczyzna jest odpowiedzialny to nie będzie Cię ciągał nocą po szemranych okolicach, lecz zamówi taksówkę lub sam odwiezie Cię do domu ;)

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Jest całkiem normalne i wiele osób tak robi
"SF bawi i uczy" - aż sam spróbuję 😄
Cytując za jedną ze stron kulinarnych: "Co się stanie, gdy zjesz kiwi ze skórką? Odpowiedź jest prosta! Nic złego Ci nie grozi. Skórka tego pysznego owocu jest całkowicie jadalna i zawiera trochę błonnika. Kluczową czynnością jest jednak jej dokładne umycie. Dobrym pomysłem okazuje się także wyparzenie owocu w wodzie o wysokiej temperaturze. Możecie jeść je w całości, bez obaw o uszkodzenie zębów, zawiera małe pestki. To kolejny argument, który przemawia za spożywaniem kiwi ze skórką. Chyba już nie macie wątpliwości. Jeśli zastanawialiście się, czy skórka kiwi jest jadalna, odpowiedź na to pytanie brzmi: tak!"

Mężczyzna

BigBoyy

Cichy Podglądacz
"SF bawi i uczy" - aż sam spróbuję 😄
Cytując za jedną ze stron kulinarnych: "Co się stanie, gdy zjesz kiwi ze skórką? Odpowiedź jest prosta! Nic złego Ci nie grozi. Skórka tego pysznego owocu jest całkowicie jadalna i zawiera trochę błonnika. Kluczową czynnością jest jednak jej dokładne umycie. Dobrym pomysłem okazuje się także wyparzenie owocu w wodzie o wysokiej temperaturze. Możecie jeść je w całości, bez obaw o uszkodzenie zębów, zawiera małe pestki. To kolejny argument, który przemawia za spożywaniem kiwi ze skórką. Chyba już nie macie wątpliwości. Jeśli zastanawialiście się, czy skórka kiwi jest jadalna, odpowiedź na to pytanie brzmi: tak!"
Ziom. Jedzenie kiwi ze skórką to jedno. Wy nie wyjmujecie pestek?

Mężczyzna

BigBoyy

Cichy Podglądacz
To na kursie samoobrony w pierwszej kolejności usłyszysz, że pierwszą zasadą jest unikanie sytuacji konfliktowych lub próba rozwiązywania konfliktów unikając przemocy. Poza tym jak mężczyzna jest odpowiedzialny to nie będzie Cię ciągał nocą po szemranych okolicach, lecz zamówi taksówkę lub sam odwiezie Cię do domu ;)
Ja tam lubie sporty walki. Na razie mam rekord 368-0 i w tym 120 nokautów. Jednak mojej partnerce idzie trochę gorzej. Można to wywnioskować po jej życiowym rekordzie 0-368. Jednak próbujemy dalej

Mężczyzna

BigBoyy

Cichy Podglądacz
O tak. Wreszcie ktoś o tym głośno mówi. Dla mnie osobiście to też ogromny redflag. Kolejny pojawia się, kiedy zabrania mi się wychodzenia na pole.
Oo kolejny dobry przykład. Nigdy nie zabronię kobiecie wyjść na pole. Może tam nawet traktorem pojeździć

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry