C
col.Greg
Guest
Aż tak...głęboko nie wnikamA czyż kobieta nie poznaje ich w sobie?
Aż tak...głęboko nie wnikamA czyż kobieta nie poznaje ich w sobie?
I w poście była odpowiedź na pytanie, nie czytamy wybiórczoMoje pytanie dotyczyło jednak zdjęć anonimowych członków, a nie takich, które miało się w sobie.
Anonimowe członki to niestety kawał mięsa. Kobiety patrzą zupełnie inaczej na ten temat niż mężczyźni. Którzy fajnie jakby to wreszcie załapali i nie wysyłali nieproszeni fotek do oceny. Ta ocena standardowo nie będzie pochlebna, a widz zmuszony do oglądania takiego "dzieła" tylko się wkurzy.Moje pytanie dotyczyło jednak zdjęć anonimowych członków, a nie takich, które miało się w sobie.
A czy można oceniać mężczyznę po zdjęciu jego członka? To niedorzeczne.Anonimowe członki to niestety kawał mięsa. Kobiety patrzą zupełnie inaczej na ten temat niż mężczyźni. Którzy fajnie jakby to wreszcie załapali i nie wysyłali nieproszeni fotek do oceny.
Chodzi o ocenę penisa, a nie mężczyzny jako całości.A czy można oceniać mężczyznę po zdjęciu jego członka? To niedorzeczne.
Aha, to sam penis też może być oceniany wirtualnie, bez dotykania go.Chodzi o ocenę penisa, a nie mężczyzny jako całości.
Tak, polega na ocenie wizualnej. To tak jakbym ja się zastanawiała czy mam ładne cycki i wysyłała je na prawo i lewo z prośbą o ocenę.Aha, to sam penis też może być oceniany wirtualnie, bez dotykania go.
Teraz rozumiem. Być może mężczyźni z potencjałem chcą się upewnić co do swoich walorów fizycznych. Podejrzewam taką motywację do wysyłania zdjęć celem oceny.Tak, polega na ocenie wizualnej. To tak jakbym ja się zastanawiała czy mam ładne cycki i wysyłała je na prawo i lewo z prośbą o ocenę.
A jakby pokazał nagle bardzo małego, mrugnął do Ciebie i powiedział - to mójA wypowiem się, podobam się sobie to mogę
Ja bym pewnie się uśmiechnęła jakbym zobaczyła, że mężczyzna ogląda penisy w Internecie. Jestem bardzo tolerancyjna, mam sporo znajomych gejów więc to w sumie tyle.
Szvzezrz, parę pan z rozłożonymi nogami, bez majtek..się na oglądałem.. Kwesta gustu..jedne są lepsze inne mniej... Oczywiście z grzeczności każda była cudowna..Ponoć jestem atrakcyjna więc mogę odpowiedzieć a zareagowała bym obojętnością. Jakoś nie kreci mnie patrzenie na anonimowe kutasy jeszcze na czyimś telefonie.(I pomyślała bym pewnie że facet jest gejem - bez urazy ) I chyba jestem nieliczna której nie przeszkadza jak facet wyśle swojego ptaszka do oceny - ot odpisze swoje spostrzeżenie czy ładny czy nie i tyle
Nooo i kolejny temacik to opracowania Co znaczy lepsze ? Dlaczego i pod jakim względem ?Szvzezrz, parę pan z rozłożonymi nogami, bez majtek..się na oglądałem.. Kwesta gustu..jedne są lepsze inne mniej... Oczywiście z grzeczności każda była cudowna..
Kwiecisty i jakże barwny opis cipki ze strony drugiej kobiety.Pewnie bardziej rozjebane duża dziura i ogromny czarny motyl?
Sama jestem w szoku. Z ust mi to wyjęłaś.Kwiecisty i jakże barwny opis cipki ze strony drugiej kobiety.
Każdy ma swoje zdanie ? Nie widzę w tym nic złego.Kwiecisty i jakże barwny opis cipki ze strony drugiej kobiety.
Do wszystkiego masz prawo. To świadczy wyłącznie o Tobie. Zdziwiły nas tylko takie słowa z ust kobiety.Każdy ma swoje zdanie ? Nie widzę w tym nic złego.
Każdy ma swoje zdanie ? Nie widzę w tym nic złego.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Dziwne reakcje 🤔😆 | Seks | 11 | |
B | Reakcje na faceta | Seks | 4 | |
M | Cała Polska Akcesoria erotyczne w atrakcyjnych cenach | Ogłoszenia | 0 | |
R | Miss kobiet sexforum | Seks fotki i filmy | 3 | |
A | Rogacz wymiana zdjęciami i ocena swoich kobiet | Fantazje erotyczne | 19 |