• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Reakcje atrakcyjnych kobiet na widok zdjęcia anonimowego członka

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Moje pytanie dotyczyło jednak zdjęć anonimowych członków, a nie takich, które miało się w sobie.
Anonimowe członki to niestety kawał mięsa. Kobiety patrzą zupełnie inaczej na ten temat niż mężczyźni. Którzy fajnie jakby to wreszcie załapali i nie wysyłali nieproszeni fotek do oceny. Ta ocena standardowo nie będzie pochlebna, a widz zmuszony do oglądania takiego "dzieła" tylko się wkurzy.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Tak, polega na ocenie wizualnej. To tak jakbym ja się zastanawiała czy mam ładne cycki i wysyłała je na prawo i lewo z prośbą o ocenę.
Teraz rozumiem. Być może mężczyźni z potencjałem chcą się upewnić co do swoich walorów fizycznych. Podejrzewam taką motywację do wysyłania zdjęć celem oceny.

Kobieta

anawlis

Seks Praktykant
Ponoć jestem atrakcyjna więc mogę odpowiedzieć 😁a zareagowała bym obojętnością. Jakoś nie kreci mnie patrzenie na anonimowe kutasy jeszcze na czyimś telefonie.(I pomyślała bym pewnie że facet jest gejem - bez urazy :) ) I chyba jestem nieliczna której nie przeszkadza jak facet wyśle swojego ptaszka do oceny - ot odpisze swoje spostrzeżenie czy ładny czy nie i tyle 🤣

Mężczyzna

Fb86

Cichy Podglądacz
A wypowiem się, podobam się sobie to mogę :D

Ja bym pewnie się uśmiechnęła jakbym zobaczyła, że mężczyzna ogląda penisy w Internecie. Jestem bardzo tolerancyjna, mam sporo znajomych gejów więc to w sumie tyle.
A jakby pokazał nagle bardzo małego, mrugnął do Ciebie i powiedział - to mój

Co by było? :)

Mężczyzna

BywaTwardy33

Cichy Podglądacz
Ponoć jestem atrakcyjna więc mogę odpowiedzieć 😁a zareagowała bym obojętnością. Jakoś nie kreci mnie patrzenie na anonimowe kutasy jeszcze na czyimś telefonie.(I pomyślała bym pewnie że facet jest gejem - bez urazy :) ) I chyba jestem nieliczna której nie przeszkadza jak facet wyśle swojego ptaszka do oceny - ot odpisze swoje spostrzeżenie czy ładny czy nie i tyle 🤣
Szvzezrz, parę pan z rozłożonymi nogami, bez majtek..się na oglądałem.. Kwesta gustu..jedne są lepsze inne mniej... Oczywiście z grzeczności każda była cudowna.. 😅

Kobieta

anawlis

Seks Praktykant
Szvzezrz, parę pan z rozłożonymi nogami, bez majtek..się na oglądałem.. Kwesta gustu..jedne są lepsze inne mniej... Oczywiście z grzeczności każda była cudowna.. 😅
Nooo i kolejny temacik to opracowania😂 Co znaczy lepsze ? Dlaczego i pod jakim względem ?
Gorsze to znaczy? Pewnie bardziej rozjebane duża dziura i ogromny czarny motyl?