• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Reakcja dziewczyn na wytrysk spermy na ciałko

Meneris

Cichy Podglądacz
Jeszcze czegos takiego nie przeżyłam.. i nie wiem jakie to uczucie, ale nie wiem czy bym tak chciała.... chociaż... :twisted:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

maria16

Cichy Podglądacz
nie wiem nikt mi jeszcze nie zrobił tkaiej niespodzianki ale byłabym zła jakby sie tak stało ... to obrzydliwe (moim zdaniem ! )

fenix

Nowicjusz
Maria weź jakiegoś ptaka na smyczkę , wysmaruj miodem lub cokolwiek. Cipka lub ptacho po prysznicu, mniam. Wiesz co tracisz?

Z

Zuzka_n

Guest
zastanawiam się co jest w tym takiego exciting,
każdy facet marzy by się spuszczać na ciało dziewczyny ... w domyśle "na twarz" :)

- to pytanie do facetów ... może któryś odpowie ?

Aniaaa

Cichy Podglądacz
Dokładnie Zuzka_n ja nie widze w tym nic nadzwyczajnego , np ja akurat to lubię jak mój facet po mnie tryska i zawsze po skonczonym stosunku po prostu ide sie wykapać żeby byc czystą . Nie ma w tym nic nadzwyczajnego .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
P

Princesska

Guest
dokładnie. ja też nie mam z tym żadnego problemu, natomiast wiem, że niektóre kobiety tego nie znoszą twierdząc, że uwłaszcza to im kobiecości. każdy robi to co lubi. proste

Ostatnia edycja:

amitamaru

Cichy Podglądacz
nie rozumie troche czemu mialoby to kogos obrzydzac tak jakbym bal sie dotknac kroku dziewczyny bo jest wilgotny. Z obecnie byla dziewczyna czesto tak konczylismy nikomu to nie przeszkadzalo a nawet sie podobalo. Nie wiem co ma na to wplyw moze obopolna akceptacja i brak zahamowan (chodzi mi miedzy soba). Dziewczyna nie raz chciala abym tak skonczyl i ja tak samo to krecilo. Mimo wszystko mysle ze partnerka tez powinna sie na to godzic bo roznie bywa :) polecam podczas seksu bez zabezpieczenia ale z glowa nie wiem jakbym mial inaczej wtedy skonczyc :) moze wiecej pan sie wypowie pozdrawiam

F

Feragas

Guest
Kończyłem na kobietach już różnie, jedynie co to nigdy nie kończyłem na pupie ani plecach no i w cipce jak również pupci. Oprócz tych miejsc no to chyba wszędzie i tylko raz spotkałem kobietę, którą to "brzydziło" miała 18 lat (dziewica) i chciała tylko abym kończył w chusteczce lub ewentualnie w jej ręce. Później się dowiedziałem czemu nie chciała gdzie indziej (były chłopak zmuszał ja siła do robienia sobie loda i połykania spermy, inaczej bił ją). Pewnie mocno zakorzenione w głowie to siedziało i dlatego nie chciała.