U nas pełna swoboda w tym zakresie ale za wyjątkiem "na język", wtrysk w usta zdarza się można powiedzieć, przypadkowo w uniesieniu a nie jak cel sam w sobie, tak samo np oczy, osobiście wydaje mi się że to kit i mit z filmów i bajań, że Panie go tak uwielbiają. A moje ulubione miejsce to i tak rowek między pośladkami...
Nie mam szczególnych uprzedzeń poza jednym... zawsze mówię: "byle nie na włosy" a i tak nie dociera
I teraz zastanawiam się czy tak ciężko jest to kontrolować, czy robicie to kobietom po złości?
Nie mam szczególnych uprzedzeń poza jednym... zawsze mówię: "byle nie na włosy" a i tak nie dociera
I teraz zastanawiam się czy tak ciężko jest to kontrolować czy robicie to kobietom po złości
I teraz zastanawiam się czy tak ciężko jest to kontrolować, czy robicie to kobietom po złości?
To nie takie proste, w chwili uniesienia człowiek strzela gdzie popadnie. Moja też kiedyś prosiła aby nie na włosy a ja dostałem takiego orgazmu, że nie tylko włosy ale i plecy miała mokre.
To nie takie proste, w chwili uniesienia człowiek strzela gdzie popadnie. Moja też kiedyś prosiła aby nie na włosy a ja dostałem takiego orgazmu, że nie tylko włosy ale i plecy miała mokre.
e no juz bez przesady. Tzn wiadomo, bywa że potrafi zresetować głowę podczas orgazmu, ale zawsze da się wycelować przed. ale nie wiem, może to kwestia osobnicza... xd
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.