• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Quiz

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Po podcięciu zdecydowanie lepiej :)

Po prostu byłam ciekawa, pisaliście tu z @Marcin 43 że masz dużego i chciałam zobaczyć, co dla Marcina jest duże.... :)
No nie jest mały, nie masz powodów do kompleksów.
A dzięki :)

Ok, rozumiem co do Twojej ciekawości. Słuchaj, każda dziewczyna jest inna, dla jednej taki mój, może być ok, dla innej może być za mały a dla jeszcze innej może być za duży, więc wiesz tak, czy siak jakieś tak kompleksy zawsze mogą u mnie wystąpić. Np moja muza przyznała się, że woli mniejsze i tu u mnie nastąpiła konstenracja kiedyś tam, ale całe szczęście chcę mnie przyjmować nadal i mamy już pewne pozycje opracowane, w których czujemy się pewnie, bezpiecznie, wygodnie a przy okazji widząc u mnie, że sprawia mi to przyjemność :)

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Po podcięciu zdecydowanie lepiej :)

Po prostu byłam ciekawa, pisaliście tu z @Marcin 43 że masz dużego i chciałam zobaczyć, co dla Marcina jest duże.... :)
No nie jest mały, nie masz powodów do kompleksów.
Haha...No nie pisz mi tutaj, że obejrzałaś maxisa z mojego powodu 😆 Po prostu chciałaś nasycić swoje oczy , umysł i byłaś ciekawa maxisa, bo jest specyficznym, oryginalnym gościem, którego znasz od dawna 😁
W temacie "Układanka" podawałem widełki rozmiarowe. Duży nie oznacza wielki. Mam wrażenie, że panie tutaj trochę się w tym gubią 😁

Btw, teksty kobiet w stylu "Nie jest mały, nie masz powodów do kompleksów" wskazuje jasno na upodobania....I prosta, logiczna konkluzja...Jak mały, to ma powody 😉
Ty akurat jesteś tutaj ok, bo otwarcie przyznałaś, że to ma dla Ciebie znaczenie 😉

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Pytanie do kobiet.
Chłopak proponuje wam wyjście do swingers clubu. Co robicie/ mówicie/ myślicie?

1. Przemyślę to. Może kiedyś....
2.. Co ci na mózg padło? Zwariowałeś? Nigdy w życiu.
3. Ok....Możemy spróbować
4..............( wasze pomysły)

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Haha...No nie pisz mi tutaj, że obejrzałaś maxisa z mojego powodu 😆 Po prostu chciałaś nasycić swoje oczy , umysł i byłaś ciekawa maxisa, bo jest specyficznym, oryginalnym gościem, którego znasz od dawna 😁
W temacie "Układanka" podawałem widełki rozmiarowe. Duży nie oznacza wielki. Mam wrażenie, że panie tutaj trochę się w tym gubią 😁

Btw, teksty kobiet w stylu "Nie jest mały, nie masz powodów do kompleksów" wskazuje jasno na upodobania....I prosta, logiczna konkluzja...Jak mały, to ma powody 😉
Ty akurat jesteś tutaj ok, bo otwarcie przyznałaś, że to ma dla Ciebie znaczenie 😉
Nie pochlebiaj mi i nie chwal mnie, że m.in. jestem oryginalny teraz, się zaczerwieniłem i zawstydziłem :)