• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Quiz

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Po podcięciu zdecydowanie lepiej :)

Po prostu byłam ciekawa, pisaliście tu z @Marcin 43 że masz dużego i chciałam zobaczyć, co dla Marcina jest duże.... :)
No nie jest mały, nie masz powodów do kompleksów.
A dzięki :)

Ok, rozumiem co do Twojej ciekawości. Słuchaj, każda dziewczyna jest inna, dla jednej taki mój, może być ok, dla innej może być za mały a dla jeszcze innej może być za duży, więc wiesz tak, czy siak jakieś tak kompleksy zawsze mogą u mnie wystąpić. Np moja muza przyznała się, że woli mniejsze i tu u mnie nastąpiła konstenracja kiedyś tam, ale całe szczęście chcę mnie przyjmować nadal i mamy już pewne pozycje opracowane, w których czujemy się pewnie, bezpiecznie, wygodnie a przy okazji widząc u mnie, że sprawia mi to przyjemność :)

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Po podcięciu zdecydowanie lepiej :)

Po prostu byłam ciekawa, pisaliście tu z @Marcin 43 że masz dużego i chciałam zobaczyć, co dla Marcina jest duże.... :)
No nie jest mały, nie masz powodów do kompleksów.
Haha...No nie pisz mi tutaj, że obejrzałaś maxisa z mojego powodu 😆 Po prostu chciałaś nasycić swoje oczy , umysł i byłaś ciekawa maxisa, bo jest specyficznym, oryginalnym gościem, którego znasz od dawna 😁
W temacie "Układanka" podawałem widełki rozmiarowe. Duży nie oznacza wielki. Mam wrażenie, że panie tutaj trochę się w tym gubią 😁

Btw, teksty kobiet w stylu "Nie jest mały, nie masz powodów do kompleksów" wskazuje jasno na upodobania....I prosta, logiczna konkluzja...Jak mały, to ma powody 😉
Ty akurat jesteś tutaj ok, bo otwarcie przyznałaś, że to ma dla Ciebie znaczenie 😉

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Pytanie do kobiet.
Chłopak proponuje wam wyjście do swingers clubu. Co robicie/ mówicie/ myślicie?

1. Przemyślę to. Może kiedyś....
2.. Co ci na mózg padło? Zwariowałeś? Nigdy w życiu.
3. Ok....Możemy spróbować
4..............( wasze pomysły)

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Haha...No nie pisz mi tutaj, że obejrzałaś maxisa z mojego powodu 😆 Po prostu chciałaś nasycić swoje oczy , umysł i byłaś ciekawa maxisa, bo jest specyficznym, oryginalnym gościem, którego znasz od dawna 😁
W temacie "Układanka" podawałem widełki rozmiarowe. Duży nie oznacza wielki. Mam wrażenie, że panie tutaj trochę się w tym gubią 😁

Btw, teksty kobiet w stylu "Nie jest mały, nie masz powodów do kompleksów" wskazuje jasno na upodobania....I prosta, logiczna konkluzja...Jak mały, to ma powody 😉
Ty akurat jesteś tutaj ok, bo otwarcie przyznałaś, że to ma dla Ciebie znaczenie 😉
Nie pochlebiaj mi i nie chwal mnie, że m.in. jestem oryginalny teraz, się zaczerwieniłem i zawstydziłem :)

Kobieta

Aya

Podrywacz
Pytanie do kobiet.
Chłopak proponuje wam wyjście do swingers clubu. Co robicie/ mówicie/ myślicie?

1. Przemyślę to. Może kiedyś....
2.. Co ci na mózg padło? Zwariowałeś? Nigdy w życiu.
3. Ok....Możemy spróbować
4..............( wasze pomysły)
Nasz chłopak? Jesteśmy z nim od miesiąca czy od 10 lat? Wszystko ma wpływ na odpowiedź.