• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pytanie o ssanie

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Kolejna rzecz, ktorej jestem bardzo ciekaw.

Drodzy uzytkiwnicy, kiedy - umielibyscie okreslic? - pojawiła się u Was świadomość tego, że można robić komuś loda... No i fantazje?

U mnie dopiero po 18 roku zycia... jakby, czułem o co chodzi, znałem powiedzonka, ale nie dotyczyły mnie.
Ze umiem to robić nieźle - ogarnłąłem za trzecią i ostatnią relacją z płcią brzydką

Mężczyzna

robi_wm

Podrywacz
ja miałem początek robienia loda od chwili kiedy zostałem zgwałcony oralnie po tym sam szukałem okazji do seksu oralnego.
spodobało mi się, a uczucie gdy partner zalewa moje gardło ciepłą spermą jest cudowne.

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Świadomość kolo 12lat jak czytałam brawo i znalazłam gazetki u brata i książkę u mamy.
Realna fantazja to kolo 16stu chyba.
Ale podniecała Cię wyobrażnia, czy koleżanki Ci opowiadały o przyjemności, przecież nie miałaś własnego żródla doznań
Może czułaś przyjemność podświadomie? To ciekawe.
Niektórzy a może większość facetów czuje to instynktownie,tak jak w moim przypadku

Kobieta

Soulmate86

Biegły Uwodziciel
Ale podniecała Cię wyobrażnia, czy koleżanki Ci opowiadały o przyjemności, przecież nie miałaś własnego żródla doznań
Może czułaś przyjemność podświadomie? To ciekawe.
Niektórzy a może większość facetów czuje to instynktownie,tak jak w moim przypadku
Podniecała mnie chyba sama wizja, potrzeba dominacji, sprawiania przyjemności mężczyźnie.
Koleżanki nie opowiadały o tym w taki sposób by mnie zarazić chęcią do orala ;)

Mężczyzna

Kaziczek

Seks Praktykant
Nie fantazjowałem o tym do kiedy szwagier ale na śpiocha i po pijaku wziął się na walenie mi konia a potem wyssał mi zawartość moich jąder. To był moj pierwszy raz , od tego czasu marzyło mi się żeby to z kimś powtórzyć.