• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pytanie do wszystkich na temat kobiet kolegów/ koleżanek swoich kobiet

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Nie mam takich fantazji.
Chociaż to dlatego, że nie prowadzę życia towarzyskiego i nie wiem, jak wyglądają partnerki tych, których poznałem w swoim życiu.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Pewnie :love:
Jakbym się wtedy zachował? Na pewno bym się nie dołączył. Jak dwoje dorosłych ludźmi się dobrze bawi nie wypada przeszkadzać :)
Jestem dokładnie tego samego zdania, usiadłbym wygodnie w fotelu i wszystko dokładnie obserwował, ewentualnie zapytałbym o pozwolenie czy mogę sobie sam ulżyć ręką :p

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
@PanCiacho ja często fantazjuje o innym moim koledze i jego dziewczynie, on jest muskularny, ona też mocno wysportowana, poznali się kilka lat temu na siłowni, ciekawi mnie czy mój kolega poniżej pasa też ma duży mięsień :p fantazjuje o tym że oglądam ich igraszki, a czasami wyobrażam sobie że obydwoje mnie dominują, a ja jestem posłusznym niewolnikiem i spełniam ich każdą zachciankę :devilish: