• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pytanie do pań

Mężczyzna

facet30

Seks Praktykant
Jak wiadomo wielu facetów heteroseksualnych podnieca widok pieszczących się kobiet. W związku z tym pytanie do heteroseksualnych pań: czy podnieca was w taki sam sposób widok pieszczących się facetów?

W

WhitePinkRed

Guest
Powiedziałabym, że napewno nie tak bardzo jak my Wam😋
W sytuacji, gdy sama o to pytam, siedzę nie daleko i patrzymy sobie w oczy - tak. Widzę wtedy, że myśli tylko o mnie😉
Podczas gry wstępnej, ja osobiście nie jestem za, gdy mężczyzna sobie dopomaga sam z siebie, bo dla mnie to oznaka, że podniecenie moją osobą jest zbyt słabe. Może mężczyźni patrzą na to inaczej, ale takie są odczucia automatyczne z mojej strony.

C

col.Greg

Guest
Na wszelki wypadek. Cudownie mi sie to czyta. Ale pytanie dotyczy pieszczacych sie facetów. Naprawdę:ROFLMAO: Ale te odpowiedzi tak mi sie podobają, że pies tracał pytanie:);)

W

WhitePinkRed

Guest
Chociaż prawda jest taka, że trzeba skonkretyzować słowa „pieszczenie siebie”. Autor pytania tutaj musi doprecyzować😄

Mężczyzna

Image

Erotoman
Czy podnieca Cię widok dwóch pieszczących się facetów, czy jednego, który pieści samego siebie w Twojej obecności :D

Kobieta

Ada_L_87

Biegły Uwodziciel
W związku z tym pytanie do heteroseksualnych pań: czy podnieca was w taki sam sposób widok pieszczących się facetów?
Hmm... Gdy się bawią sami ze sobą - to nie, nie podnieca. Co innego gdybym ja się bawiła razem z nimi 😏 Wtedy mogą robić co chcą i nawet ich zwykły pocałunek może podniecić... 😈

W

WhitePinkRed

Guest
Czy podnieca Cię widok dwóch pieszczących się facetów, czy jednego, który pieści samego siebie w Twojej obecności :D
No to zmienia postać rzeczy😂 dlatego trzeba pisać dokładnie o czym mowa😜

Dokładnie, dwóch na raz nie podnieca. Jakby mieli być dwaj w jednym momencie to tylko i wyłącznie obaj dla mnie🤩

Jeżeli chodzi o jednego, to tak jak powyżej napisałam. Kiedy poproszę, tak. Kiedy nie poproszę - nie😂

Mężczyzna

Image

Erotoman
No to zmienia postać rzeczy😂 dlatego trzeba pisać dokładnie o czym mowa😜

Dokładnie, dwóch na raz nie podnieca. Jakby mieli być dwaj w jednym momencie to tylko i wyłącznie obaj dla mnie🤩

Jeżeli chodzi o jednego to tak jak powyżej napisałam. Kiedy poproszę, tak. Kiedy nie poproszę - nie😂
Mam pierwszą karaibską fantazję!!

Mężczyzna

Image

Erotoman
No ja już myślałam, że się nie doczekam🤣🤣🤣😉
Ubrany w lnianą białą koszulę i jeansowe szorty koloru khaki wręcz bombardowany myślami o Tobie zmierzam na nasze pierwsze spotkanie na plaży o zachodzie słońca i przy akompaniamencie cudownie uspokajających fal. Czeka tam na nas nieopodal brzegu stół zastawiony wyśmienitymi karaibskimi przystawkami, a obok posłanie z baldachimem. Biegniemy ku sobie, a Ty wyglądasz kurewsko podniecająco, ale... nie tak, jak rosły, barczysty, oszałamiająco przystojny Karaib, który miał tego wieczoru dbać o to, by nikt nie zakłócał nam uciech. Pożądam go tak bardzo, że migiem zapominam o Tobie, a Ty tylko przyglądasz się naszym dzikim igraszkom :D:D:D

W

WhitePinkRed

Guest
Ubrany w lnianą białą koszulę i jeansowe szorty koloru khaki wręcz bombardowany myślami o Tobie zmierzam na nasze pierwsze spotkanie na plaży o zachodzie słońca i przy akompaniamencie cudownie uspokajających fal. Czeka tam na nas nieopodal brzegu stół zastawiony wyśmienitymi karaibskimi przystawkami, a obok posłanie z baldachimem. Biegniemy ku sobie, a Ty wyglądasz kurewsko podniecająco, ale... nie tak, jak rosły, barczysty, oszałamiająco przystojny Karaib, który miał tego wieczoru dbać o to, by nikt nie zakłócał nam uciech. Pożądam go tak bardzo, że migiem zapominam o Tobie, a Ty tylko przyglądasz się naszym dzikim igraszkom :D:D:D
🤣🤣🤣🤣🤣 a no to już wszystko jasne!
Ty jesteś moim sąsiadem w hotelu, z mojej fantazji🤪😄 dziadu😜🤣