• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pytanie do kobiet takie mam

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Chciałem zapytać Was, drogie Panie, o szczere wypowiedzi (krótkie, ale mile widziane dłuższe!) na temat:
Czy miewałyście jako dziewice/ osoby niedoświadczone jakieś konkretne myślenie o

- seksie z mężczyzną (penetracja pochwy)
- seksie oralnym z mężczyzną
- seksie z kobietą?

Jakie to były mniej więcej myśli? A może któraś miała obsesję?
Jestem po prostu ciekaw, czy bardfzo się różnimy rzeczywiscie dojrzewaniowo

Kobieta

Soulmate86

Biegły Uwodziciel
Oczywiście.
Bycie dziewicą nie oznacza, że człowiek nie ma fantazji czy potrzeb.
Wszystko mnie ciekawiło, może seks z kobietą najmniej, ale seks oralny w obie strony, pentracja penisem czy palcami? Bardzo.

Kobieta

Wiktoria00

Cichy Podglądacz
Oczywiście że mialysmy, i mamy takie myśli cały czas. W moim przypadku najmniej myśli i fantazji mam z drugą kobieta, najwięcej myśli mam przy seksie oralnym w stronę partnera i do tej pory takie pieszczoty mocno pobudzają mnie psychicznie. Po prostu fascynuje mnie i sprawia psychiczna przyjemność już sam fakt jak widzę że zwykle muskanie językiem partnera daje mu sporo przyjemności. Każda z nas ma pewnie jakieś fantazje, mniejsze lub większe. Sama jestem ciekawa czy są dziewczyny lub mężczyźni bez żadnych fantazji

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
U mnie akurat na początku było więcej myśli o drugiej kobiecie, bo właśnie tak zaczynałam swoje życie erotyczne, do chłopaków mi się tak nie spieszyło, przynajmniej na starcie. Ta późniejsza ciekawość mężczyzn zaprowadziła mnie do samodzielnych eksperymentów.