• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pytanie do kobiet Hej , jestem fetyszystą rajstop , pończoch i wszystkiego co z tym związane, uwielbiam patrzeć , słuchać , czasami przypadkowo dotkną

Kobieta

Agnes95

Cichy Podglądacz
No na ulicach itp. to raczej przypadek że widać. Co innego jakieś klubowe imprezy. 😉
Hej, osobiście zdecydowanie częściej mam rajstopy, więc kwestia ukazującej się koronki wtedy odpada. Owszem zdarzają się również sytuacje kiedy noszę pończochy jednak staram się dobierać tak długość spódnicy aby nie było ryzyka że idąc będzie wszystko widać. Czułabym się wtedy niezbyt komfortowo.

Kobieta

Agnieszka2

Podrywacz
Hej , jestem fetyszystą rajstop , pończoch i wszystkiego co z tym związane, uwielbiam patrzeć , słuchać , czasami przypadkowo dotknąć ( jestem żonaty ). Mimo iż rajstopy to jest mój top ,mam pytanie odnośnie pończoch : w czasie mojego 33 letniego życia pończochy widziałem ( a raczej koronkę nich ) tylko kilka razy…. Jak już zauważyłem to oczywiście oszalem , pytanie moje czy jak koronka jest widoczna to kobiety raczej robią to specjalnie czy to czysty przypadek ze taki zbok jak ja może ja zauważyć. Całuski dla społeczności internetowej w
Większość facetów tutaj ma taki fetysz