• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pytanie do facetów

Mężczyzna

Fireman

Seks Praktykant
Ja ostatnio często jak się masturbuje to przygniatam swoje sutki 😁 przy sexie z żoną też jej mówiłem że lubię takie pieszczoty, wiadomo że lepiej jak kobieta się nimi zabawia w trakcie wspólnej zabawy 🙃

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
OK, ja nie wiem mnie to bardzo podnieca aż mnie tam na dole od razu kłuje i mi sie robi dobrze :)
Mam to samo, lekkie dotykanie ich przez partnerkę działa u mnie jak dopalacz. Jeśli w danym momencie nie mam chcicy to muśnięcie po sutkach zaraz ją budzi, a w łóżku gdy już nie mam sił i konar przestaje płonąć, działają jak dolanie benzyny do ognia. Swoją drogą, aż mnie zaskakuje (pozytywnie) jak kobiety to kręci, gdy lekko dotkną sutków i taka reakcja. Najgorzej jest gdy próbuję powstrzymać finish, a tu dziewczyna zacznie mnie stymulować - nie ma szans by wytrzymać.

Mężczyzna

ganymed

Nowicjusz
Nie mam az tak wrazliwych sutkow jak niektorzy, ale oczywiscie trochę są. Lubię mieć podszczypane, całe piersi tez mogą byc pougniatane xD ale jakos malo mi poswiecono w tym akurat miejscu uwagi dotąd, ciekawe czemu xD Moja była uwielbiała moj tors, szkoda ze nie brała się za niego.