• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pyszny lodzik

Status
Zamknięty.

Turin

Cichy Podglądacz
Ciekawe, chciałbym tak kiedyś spróbować. Nie miałem okazji kończyć w ustach partnerki. Zawsze to było tak że przed orgazmem wyjmowała z ust i dokańczała ręcznie.

doubledecker

Cichy Podglądacz
Co do smaku to:
Zdrowe odżywianie,tryb zycia.i
ANANAS!
Nie będzie słoną a słodka.
Wiem to x doświadczenia.
Każdy lód kończy się w ustach mojej żony i zero odruchów wymiotnych

pawelpza

Cichy Podglądacz
Aniu ja z swoją partnerką jestem osiem lat, uwielbiam jak mnie pięści ustami przez osiem lat często to robi i jestem w siódmym niebie za każdym razem, ona też to lubi robić i uwielbia smak spermy. Uwielbiam się kochać z nią jej zapach dotyk często się bawi moim penisem i robi to powoli i namiętnie ssie.

mrRakieta

Seks Praktykant
Higiena i odpowiednia dieta. Ale to i tak nie zawsze wystarczy, bo niektóre kobiety nie wyobrażają sobie tego, jak facet może kończyć w ich ustach. Ale takie kobiety są szybko zastępowane nowymi, które nie mają takich zastrzeżeń. I te na dłużej zostają ;)

Cupidolov

Nowicjusz
Dokładnie tak,higiena plus odpowiednia dieta partnera to podstawa do tego aby pieszczoty oralne były lepsze i nie odpychały kobiety,ponadto dieta również ma wpływ na smak spermy,pamiętajmy o tym.

Tom91trn

Cichy Podglądacz
Ja uwielbiam kończyć w ustach ,ale po tym nienawidzę tego uczucia jak wyjmuję go a ona wyjmując ssa i oblizuje... taki jest delikatny wtedy o,o ałł

Cupidolov

Nowicjusz
Zgadza się,można używać zeli smakowych czy nawet pójść krok dalej bo bita śmietana lub polewa czekoladowa takze urozmaicenie takie zabawy,nie sądzicie? A główka po wytrysku jest bardzo wrażliwa,to fakt- wtedy lepiej jeżeli partnerka jest delikatna.

smurfette

Cichy Podglądacz
Pytanie dla kobiet jak smakują plemniki (cały orgazm ) ? - jak już nie jedna osoba napisała, przeważnie jest słona, ale dobra dieta neutralizuje smak i często jest ledwo wyczuwalny ;) , dużo ananasów, ale nie tylko - ogólnie owoce, warzywa, mało śmieciowego i tłustego żarcia, mało mięsa, więcej ruchu i pilnowanie masy ciała. To wszystko ma wpływ na smak i zapach spermy :) (nie plemników ;))

Ogólnie mega ważna jest higiena u facetów. Polecam tez bawić się pod prysznicem ;) . Ja zawsze byłam nastawiona raczej na NIE lodzikom, ale z moim aktualnym facetem jest trochę inaczej. Nie wiem co się zmieniło, może to, że to pierwszy facet, do którego czuję tak wiele, którego kocham do szaleństwa i mam na niego ciągle taką ochotę, jak na nikogo nigdy nie miałam ;) . Przyjmuje do buzi, na twarz, na piersi, połykam i sprawia mi to ogromną przyjemność i podnieca ;> . Taka forma powiedzenia "kocham Cię" w trochę inny sposób ;)

KrolNocy

Cichy Podglądacz
Zgadza się i do takich pieszczot kobieta musi mieć ogromne zaufanie w stosunku do swojego partnera,ale to dział w dwie strony. Ważna jest dieta,higiena i ten pierwszy raz aby się przełamać,w praktyce to naprawdę nie jest takie straszne:)

Status
Zamknięty.