ja całkowicie zgadzam się z Bliss
młoda napisał:Znoszę na ciele. W ustach nie ma żadnego problemu. Jednak na ciele się nie zgodzę, chyba że jakoś naprawdę przypadkiem chlapnie mi na brzuch... Ale tylko małe kropelki, a nie wszystko
Bo tak lubię ! a Darek nigdy o to mnie nie porosił mówi ,że jak dostaje orgazm w ustach bać we mnie to czuje się jak w niebie z tego podniecenia robi mu się ciemno przed oczami. Myślę, ze to powinno już ci wyjaśnić sprawię my kobiety chcemy robić tak aby było jak najlepiej swoim mężczyzną tak jak wy to robicie nam .blunio napisał:a czemu tak?
Naprawde chciałbyś się "spuścic" na twarz swojej partnerce?Mayonez napisał:ej co wy chcecie od wytrysków na twarz ?
Przeciez to fajne
Już to pisałam ale mogę powtórzyć: bo nie wyobrażam sobie żeby mój mężczyzna sam doprowadzał się do orgazmu i tryskał na mnie. A co do piersi i ich użytu podczas seksu to są one do całowania, ssania, głaskania, ściskania itd, itp a nie do spuszczania się na nie. No przynajmniej moje do tego nie służą :roll:blunio napisał:ja jak sie z nija partnerka kochalem..od tylu..to skonczylem na poslatkach..a ogolnie ona lubi na piersi..itd.niewiem czemu wy nie :d
Niejednoktornie to robiłem.Bliss napisał:Naprawde chciałbyś się "spuścic" na twarz swojej partnerce?Mayonez napisał:ej co wy chcecie od wytrysków na twarz ?
Przeciez to fajne
Bliss napisał:Już to pisałam ale mogę powtórzyć: bo nie wyobrażam sobie żeby mój mężczyzna sam doprowadzał się do orgazmu i tryskał na mnie. A co do piersi i ich użytu podczas seksu to są one do całowania, ssania, głaskania, ściskania itd, itp a nie do spuszczania się na nie. No przynajmniej moje do tego nie służą :roll:blunio napisał:ja jak sie z nija partnerka kochalem..od tylu..to skonczylem na poslatkach..a ogolnie ona lubi na piersi..itd.niewiem czemu wy nie :d
Moja własnie za***iśdcie podniecał,btw co w tym niby poniżającego ?Biały87 napisał:Witam wszytskich
"na twarz" niejest zbyt przyjemnym sposobem ani zbyt podniecajacym tylko moim zdaniem poniza partenerke wiec ja osobicie mowie stanowcze nie :!:
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Pierwszy raz lodzik bez gumki. | Pierwszy raz | 22 | ||
M | Poznań lodzik | Ogłoszenia | 2 | |
M | Lodzik z kolczykiem w jezyku | Ogłoszenia | 0 | |
R | Lodzik po imprezie | Seks | 0 | |
G | Lodzik na pierwszej randce | Seks | 0 |