• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pyszny lodzik

Status
Zamknięty.

ania19

Cichy Podglądacz
Najtrudniej się przełamać

blunio napisał:
ja mi dziewczyna robi lodzika to nigdy do konca..ja dochodze to jej mowie zeby przestala niewiem jak zereagowala by jak bym doszedl jej w buzi.moze mi ktos pomodz?

Może jeszcze się nie przełamała, ja do tego też potrzebowałam troszkę czasu . Porozmawiajcie na ten temat i tyle, nic strasznego : ) a z tego co wiem to facet ma duże doznania :D w trakcie dostawiania orgazmu :lol: .

Kolorowy

Podrywacz
ania19 napisał:
„smaczny lodzik” wziął się z tego , że nie znałam wcześniej smaku spermy i nie wiedziałam czy jest dobra czy nie

No właśnie! O to mi chodzi. Jeżeli nie wiedziałaś jaki jest smak to dlaczego go określiłaś pisząc - smaczny?

imperator

Cichy Podglądacz
Pojecie smacznego lodzika wchodzi w życie :)

Dzięki aniau19 moja dziewczyna przeczytała twoje pytanie na forum i wszystkie odpowiedzi, po czym zrobiła mi „smacznego lodzika” . Dzięki bardzo za poruszenie tego tematu dzięki temu mam nowe zajebiste doznania było superrr :D

Pojecie smacznego lodzika wchodzi w życie :)

monika_s

Cichy Podglądacz
POSTANOWIŁAM ZROBIĆ TO SAMO I WYSZŁO

OD DAWNA CZYTAM TE FORUM TRAFIŁAM ANIU19 :D NA TWOJEGO POSTA I POSTANOWIŁAM TO SAMO ZROBIĆ MOJEMU DARKOWI . :D

Postanowiłam go zaskoczyć i robić mu loda aż do wytrysku, a potem połknąć jego spermę. I zrobiłam to! Już opisuję jak to było.
No więc wczoraj, po obowiązkowym łagodnym wstępie, całym tym rozbieraniu się i grzecznych pieszczotach popchnęłam go, żeby leżał grzecznie na plecach i zabrałam się do dzieła. Najpierw lizałam go języczkiem po członku i po "kulkach", żeby chłopaka rozgrzać. Następnie wzięłam jego członka w usta i zaczęłam go ssać i lizać, oczywiście języczkiem też pracowałam namiętnie. Patrzyłam Darkowi przy tym w oczy, przynajmniej do czasu aż z rozkoszy ich nie zamknął. Poruszałam się coraz szybciej i szybciej, a on jęczał coraz głośniej. Czułam, że się zbliża do orgazmu. Zwykle w tym momencie wyjmowałam członka z ust i kończyłam ręką, a Darek za moment tryskał.
Tym razem nic z tego! Mocno ssałam, poruszałam głową w górę i w dół, a on jęczy "już, już". No i nagle bach! Wystrzelił! Spuścił mi się prosto w głąb ust gorącą spermą. Byłam przygotowana i nie zakrztusiłam się na szczęście, tylko dalej raz, dwa, raz, dwa... ssię jego członka. Darek jęczał głośno jak nigdy dotąd i wytrysnął mi kilka razy pod rząd do ust. Zaczęłam zwalniać dopiero po chwili. Wyjęłam członka z ust, połknęłam wszystko, co w nich miałam i wreszcie mogłam odetchnąć. Wycisnęłam jeszcze kilka kropel z penisa i patrząc w oczy Darkowi zlizałam je czubkiem języka.
Darek przez cały wieczór powtarzał później że to było po prostu najlepsze, super i wogóle. Był zachwycony. Powiedział że nigdy nie sądził iż trafi mu się taka namiętna dziewczyna jak ja :)
A smak spermy? No cóż - jest taka słonawa Ale ja się w niej nie rozsmakowywałam tylko od razu połykałam, a i tak miałam drinka pod ręką którego zaraz później popiłam. W sumie spodziewałam się że to będzie coś gorszego, ale Darek był tak zachwycony że bez problemu mogę czasem połknąć jego nasienie. On daje mi tyle rozkoszy w łóżku, że aż przyjemnie jest zrobić coś takiego dla niego.

Przepraszam za błędy, jeśli są pisze to w nocy

blunio

Cichy Podglądacz
super ze zrobilas taka przyjemnosc twojemu partnerowi.niestety moja dziewczyna jeszcze tak daleko nie poszla... przerywa w polowie

junia3

Cichy Podglądacz
Ciężko było się przełamać ale to zrobiłam

Było super zrobilam mojemu mężczyźnie "pysznego lodzika" :D to było nie zapomniane uczucie smak "plemników" jest lekko słonawy ale warto było polecam innym urozmaicenie miłości w takim sytlu facetów to bardzo mocno pondieca widzialam to po moim kochanie że bylo mu naprawde cudownie

monika_s

Cichy Podglądacz
myśle ,że warto

blunio napisał:
jak dlugo jestesce razem..dlugo to trwala az sie na to zdecydowalas?

Jesteśmy ze sobą trzy lata więc po trzech latach to zrobiłam, przeczytałam tego posta i postanowiłam sama ,że mu zrobię taka niespodziankę :D

ania19

Cichy Podglądacz
nic na siłe

U mnie tak samo robię to z własnej woli nikt do niczego mnie nie przymuszał jak chce to połknę.

Bliss

Cichy Podglądacz
blunio napisał:
a probowalysce tez oprucz polykanie cos innego zeby gdzies na was dochodzil?
Jeśli chodzi o mnie to nie ma takiej opcji. To znaczy nie dlatego że się tego brzydze bo ze spermą nie mam problemu, tylko jakoś nie wyobrażam sobie żeby najpierw był we mnie a potem sam doprowadzał się do orgazmu i za przeproszeniem "spuszczał" się na mnie, czy to na brzuch czy plecy czy nie daj boże na twarz :/
Jak już ma dojść nie poprzez stosunek to sperma albo ląduje w moich ustach albo na jego brzuchu bo trudno żebym ją łapała w locie (nigdy tego nie robiłam i nie będę bo po co się stresować) :roll:

ania19

Cichy Podglądacz
blunio napisał:
Nie próbowałam, ale mnie i chłopaka to nie kręci, a na twarz to mocna przesada jak dla mnie. Orgazm dostaje we mnie bać w ustach sporadycznie w chusteczkę.

monika_s

Cichy Podglądacz
Na twarz nigdy

blunio napisał:

Darek dochodzi czasem między moimi piersiami, ale gdy widzę, ze dostaje biorę do ust sperma zostaje w ustach.

Na twarz nigdy !!!

Status
Zamknięty.