• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Publiczna nagość

Mężczyzna

Nieobdarzony

Podrywacz
Witajcie.
Kręci mnie mocno,gdy moja Anka poza domem,w barze,czy na sparze-park,plener; latem na.plazy; odslania swoje cialo- a Ona lubi to robic; zwlaszcza gdy inni mezczyzni patrza. Sam specjalnie udaje czasem,ze robie Jej fotki,po to tylko,zeby wyskoczyla z bluzki i na oczach zaciekawionych gapiow odpiela stanik

Mężczyzna

ex1980

Cichy Podglądacz
Ja nago śpię, nago jestem pod prysznicami na basenie. Mam jednak wielką ochotę zrobić coś typu wyjęcie kutasa przez zdobioną w spodniach dresowych niewielką dziurkę i jeszcze obwiązać go u samej nasady wraz z materiałem spodni po to, bym nie mógł go szybko schować. Zasłonić się czymś i odejść na jakąś odległość od bezpiecznego miejsca i wtedy odrzucić gdzieś to, czym się zasłaniałem. W ten sposób samemu postawić się w sytuacji, gdzie jedynym wyjściem jest przejście z widocznym fiutem do bezpiecznego miejsca. Taką fantazje mam od jakiegoś czasu.