• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Przytkalo mnie

Kobieta

Magdaa96

Cichy Podglądacz
Miał z was ktoś tak , że ma problemy z zaparciami?? Bo ostatnio z tym mam strasznie pod górkę, wgl nie mogę tego zrobić

Mężczyzna

Piotruś Pan

Podrywacz
Temat w tym ujęciu na SF?
Myślę, że dla własnego zdrowia powinnaś zadać to pytanie lekarzowi.
Nie łam się, przełam się i skonsultuj to z lekarzem 😉

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Miał z was ktoś tak , że ma problemy z zaparciami??
Ja nie. Może dlatego, że codziennie jem sporo rzeczy bogatych w potas, który działa zdecydowanie przeciw zaparciom. Jabłka, pomidory, płatki owsiane, buraki, soczewica, czasem też banany, nektarynki, brzoskwinie, groch, fasola, pestki dyni - polecam. Nie wiem, czy dużo tego jadasz, ale tak czy inaczej na pewno pomaga to na zaparcia i odtyka.
Natomiast przy tym unikam soli, a moja dieta jest uboga w sód - który z kolei zatrzymuje wodę w organizmie i ogólnie ma działanie przeciwne do działania potasu.
doktora nauk fekalnych :D @ScatPerwersyjny
A co, jeśli OP-ka ma go w ignorowanych (jak np. ja)?

Mężczyzna

Image

Erotoman
Ja nie. Może dlatego, że codziennie jem sporo rzeczy bogatych w potas, który działa zdecydowanie przeciw zaparciom. Jabłka, pomidory, płatki owsiane, buraki, soczewica, czasem też banany, nektarynki, brzoskwinie, groch, fasola, pestki dyni - polecam. Nie wiem, czy dużo tego jadasz, ale tak czy inaczej na pewno pomaga to na zaparcia i odtyka.
Natomiast przy tym unikam soli, a moja dieta jest uboga w sód - który z kolei zatrzymuje wodę w organizmie i ogólnie ma działanie przeciwne do działania potasu.

A co, jeśli OP-ka ma go w ignorowanych (jak np. ja)?
Wątpię w to. Większe prawdopodobieństwo, że łączą ich zamiłowania. W innym poście Magda pyta nas, czy lubimy tematy związane ze "scat" :)

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry