• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Przyłapani na Seksie

Mężczyzna

Daro Dario

Podrywacz
Wielokrotnie. Kontynuowaliśmy.
Uroki mieszkania z rodzicami i rodzeństwem, choć najczesciej przyłapanie działo sie podczas jakiejś domówki( u mnie w domu).
I TO NIE RAZ bylo ze calkiem na golasa w plenerku i kiedy znajomi podeszli siedzac na mnie w sukience miala mnie w sobie nie wiem czy sie zorientowali a nie obylo sie tez na spontanie kiedy to jakas para weszla do lasu a my koncowka na stojaco duzo wiecej bylo

Mężczyzna

Daro Dario

Podrywacz
I TO NIE RAZ bylo ze calkiem na golasa w plenerku i kiedy znajomi podeszli siedzac na mnie w sukience miala mnie w sobie nie wiem czy sie zorientowali a nie obylo sie tez na spontanie kiedy to jakas para weszla do lasu a my koncowka na stojaco duzo wiecej bylo
Naszlo nas wiocha zadupie zjechalismy w jakas lake i moze skonczylo by sie na jakims obciaganiu gdyby jej nie zachcialo sie siku a moj juz stal wyszla za auto kucajac spodenki w dol i do buzi byla w trakcie kiedy dotknalem cipki i tak sie zaczelo ze sciagajac sukienke byla tez naga Moze po trochu ale sporo wygibasow przerobilismy i nie trwalo to krotko lecz kiedy powiedzmy po mialem oblizywanego podnoszac wzrok zobaczylem jakas miejscowa starsza kobitke na wyciagniecie reki siedziala bez slowa patrzyla ciekawe ile widziala choc napewno kutasa zmeczonego w ustach i wypieta cipke dziewczyny