Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
A goliles jajka sobie kiedys? JA tak i zadnych krostek nie mialem. Nawet jednaj! A robilem to na sucho, bez kremu zadnego czy pianki, i po jednym miejscu przejezdzalem dziesiatki razy... Niewiem, moze po prostu mam jaja a nie jajka
A goliles jajka sobie kiedys? JA tak i zadnych krostek nie mialem. Nawet jednaj! A robilem to na sucho, bez kremu zadnego czy pianki, i po jednym miejscu przejezdzalem dziesiatki razy... Niewiem, moze po prostu mam jaja a nie jajka
:lol: :lol: auc trzymajcie mnie...... wies zjakos nie jestem w stanie uwiezyc co do tego ze w tak delikatnym miejscu przejezdzajac dziesiatki razy na sucho nie miałes ani jednej krostki ... ach Ty brutalu Ty no :rotfl:
koszałek- po prostu nie gol se jaj Po co? A jeśli już to na mokro maszynką. Ale naprawdę nie polecam- już kiedyś pisałam, co się działo, gdy zrobiliśmy taki eksperyment z moim chłopakiem
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.