• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Przycinanie męskich włosów łonowych

Status
Zamknięty.

rose

Biegły Uwodziciel
po goleniu pojawia sie upierdliwe krostki, ktore beda swędzić i piec.. a po kremie nic złazic nie powinno chyba ze ktoś ma uczuenie na jakis składnik :)

Maverick

Nowicjusz
A goliles jajka sobie kiedys? JA tak i zadnych krostek nie mialem. Nawet jednaj! A robilem to na sucho, bez kremu zadnego czy pianki, i po jednym miejscu przejezdzalem dziesiatki razy... Niewiem, moze po prostu mam jaja a nie jajka :)

gonia

Erotoman
Maverick napisał:
A goliles jajka sobie kiedys? JA tak i zadnych krostek nie mialem. Nawet jednaj! A robilem to na sucho, bez kremu zadnego czy pianki, i po jednym miejscu przejezdzalem dziesiatki razy... Niewiem, moze po prostu mam jaja a nie jajka :)

:lol: :lol: auc trzymajcie mnie...... wies zjakos nie jestem w stanie uwiezyc co do tego ze w tak delikatnym miejscu przejezdzajac dziesiatki razy na sucho nie miałes ani jednej krostki ... ach Ty brutalu Ty no :rotfl:

kasiulla

Biegły Uwodziciel
koszałek- po prostu nie gol se jaj :) Po co? A jeśli już to na mokro maszynką. Ale naprawdę nie polecam- już kiedyś pisałam, co się działo, gdy zrobiliśmy taki eksperyment z moim chłopakiem :)

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry