Historia, którą opiszę ma genezę w prawdziwych wydarzeniach. Niestety, a może stety, w życiu nie ma aż tak kolorowo. Mieszkam z moją żoną w Niemczech od kilku dobrych lat. Oprócz sąsiadów nie znamy tu za wiele osób. Moja Beata ma 35 lat i jest szczupłą brunetką z włosami do ramion. Jej biust nie jest duży, ale za to bardzo kształtny. Kiedy zakłada pushupy, cycki stoją jej przepięknie do przodu jak małe zderzaki. Faceci często zwracają na nią uwagę, co mnie osobiście kręci. Beatka utrzymuje bliskie relacje z przyjaciółką z Belgi, Olą. Godzinami wiszą na telefonie, a czasami Olka wpada do nas na weekendy i można powiedzieć, że czuje się tu jak u siebie. Jej szlafrok wisi u nas na stałe w szafie a jej majtki często walają się w brudnej bieliźnie. Jedno jest pewne, jak te dwie się spotkają to zarywają nockę. Ja odpuszczam i idę spać z reguły po drugim filmie. Ostatnio zdarzyło się, że obudziłem się w nocy a w mieszkaniu było dziwnie cicho. W Sypialni byłem tylko ja, więc lekko się przestraszyłem gdzie są dziewczyny. Za kradłem się przez długi przedpokój do salonu, z kąd dochodziła niebieska łuna światła telewizora. Dopiero w połowie drogi usłyszałem jakiś dźwięk. Było to stękanie i mocne, powolne dyszenie. Zorientowałem się że telewizor jest ściszony na tyle by było słychać go zaledwie. Zajrzałem przez przez lekko uchylone drzwi w pozycji na kolanach. Chciałem dowiedzieć się, co one tam oglądają w takim skupieniu. Dziewczyny siedziały na dużym narożniku w krztałcie U. Każda na swojej połówce, wpatrywały się w ekran jak za hipnotyzowane. Z mojej pozycji nie byłem w stanie zobaczyć co oglądają, ale po dźwięku nie miałem wątpliwości jaki to film.
.. tej to dobrze, koleś wie co robić (Ola)
.. no całkiem nieźle ją posuwa, też bym tak chciała (Beata)
.. patrz jest drugi, ale ciacho, czekaj zaraz coś wyciągnie.. śmiech(Ola)
.. O kurwa jest piękny! Brała bym go w usta.. śmiech(Beata)
Byłem w konkretnym szoku, że dziewczyny takie świntuchy są. Poczułem jak krew napływa mi do całego ciała a zwłaszcza do dolnych części. Moja żona właśnie śliniła się na widok czyjegoś kutasa. Pewnie był ogromny, jak to na filmach. Mój jest raczej średni, nigdy nie słyszałem też z jej ust tekstów typu.. Masz wielkiego, przeleć mnie tym potworem. Wycofałem się do łazienki z twardym fiutem. Nie wytrzymałem, musiałem sobie ulżyć ręka. Nie trwało to długo, ta sytuacja wystrzeliła mnie na orbitę.
Rano obudziłem się obok mojej pięknej żony. Beata leżała na wznak z rozłożonymi nogami. Wsunąłem rękę pod nocną bluzkę i zorientowałem się że wciąż ocieka śluzem ostatniej nocy. Długo się nie zastanawiałem i rozszerzyłem jej nogi wbijając się ustami w delikatną muszelkę. Penetrowałem językiem cipkę Beatki a dwoma palcami pieściłem wzgórek.
.. Co ty mi robisz wariacie? Oszaleje przez Ciebie (Beata)
.. Mam przestać
.. Nie, nie przestawaj oooch!
Klęknąłem obok niej na łóżku, i wyjąłem pałkę, żonka szybko wzięła ją w swoją delikatną dłoń i zaczęła trzepać. Oboje sapaliśmy coraz głośniej. Palcowałem ukochaną coraz szybciej, a ona coraz mocniej zaciskała palce na moim żylastym kutasie. Jęki Beaty rozeszły się po całym mieszkaniu, szczytowała długo i intensywnie, ja wystrzeliłem na jej bluzkę długim strumieniem nasienia. Żona zacisnęła nogi a ja wyjąłem mokre palce z jej piecyka. Ukochana kilkoma ruchami uipewniła się, że wyciekły ze mnie ostatnie krople. Poszedłem do łazienki się wykąpać a moja ukochana wróciła do poduszki by z lekkim uśmiechem na twarzy przespać połowę dnia. Pod prysznicem pomyślałem, że jeżeli oglądanie cudzych penisów daje mojej żonie rozkosz, to nie będę jej nigdy od tego odciągał. Na tą myśl znów stwardniałem.
.. tej to dobrze, koleś wie co robić (Ola)
.. no całkiem nieźle ją posuwa, też bym tak chciała (Beata)
.. patrz jest drugi, ale ciacho, czekaj zaraz coś wyciągnie.. śmiech(Ola)
.. O kurwa jest piękny! Brała bym go w usta.. śmiech(Beata)
Byłem w konkretnym szoku, że dziewczyny takie świntuchy są. Poczułem jak krew napływa mi do całego ciała a zwłaszcza do dolnych części. Moja żona właśnie śliniła się na widok czyjegoś kutasa. Pewnie był ogromny, jak to na filmach. Mój jest raczej średni, nigdy nie słyszałem też z jej ust tekstów typu.. Masz wielkiego, przeleć mnie tym potworem. Wycofałem się do łazienki z twardym fiutem. Nie wytrzymałem, musiałem sobie ulżyć ręka. Nie trwało to długo, ta sytuacja wystrzeliła mnie na orbitę.
Rano obudziłem się obok mojej pięknej żony. Beata leżała na wznak z rozłożonymi nogami. Wsunąłem rękę pod nocną bluzkę i zorientowałem się że wciąż ocieka śluzem ostatniej nocy. Długo się nie zastanawiałem i rozszerzyłem jej nogi wbijając się ustami w delikatną muszelkę. Penetrowałem językiem cipkę Beatki a dwoma palcami pieściłem wzgórek.
.. Co ty mi robisz wariacie? Oszaleje przez Ciebie (Beata)
.. Mam przestać
.. Nie, nie przestawaj oooch!
Klęknąłem obok niej na łóżku, i wyjąłem pałkę, żonka szybko wzięła ją w swoją delikatną dłoń i zaczęła trzepać. Oboje sapaliśmy coraz głośniej. Palcowałem ukochaną coraz szybciej, a ona coraz mocniej zaciskała palce na moim żylastym kutasie. Jęki Beaty rozeszły się po całym mieszkaniu, szczytowała długo i intensywnie, ja wystrzeliłem na jej bluzkę długim strumieniem nasienia. Żona zacisnęła nogi a ja wyjąłem mokre palce z jej piecyka. Ukochana kilkoma ruchami uipewniła się, że wyciekły ze mnie ostatnie krople. Poszedłem do łazienki się wykąpać a moja ukochana wróciła do poduszki by z lekkim uśmiechem na twarzy przespać połowę dnia. Pod prysznicem pomyślałem, że jeżeli oglądanie cudzych penisów daje mojej żonie rozkosz, to nie będę jej nigdy od tego odciągał. Na tą myśl znów stwardniałem.