Mundurowemu stał na bacznośćA jak nie... pałowanie![]()

Mundurowemu stał na bacznośćA jak nie... pałowanie![]()
No, aż wióry leciałyJak ze stolarzem to musiało być rżnięcie![]()
Może Ty byłeś tym stolarzemNo, aż wióry leciały![]()
Nie, na pewno nie, ja to w pracy tańczę na rurze... od odkurzacza, bo zawodowo tylko sprzątamMoże Ty byłeś tym stolarzem![]()
Gdzieś był taki wątek.Aż kusi mnie żeby założyć podobny wątek z perspektywy mężczyzny, bo akurat wracam na Tindera po kilkumiesięcznej przerwie![]()
Nieśmiała tak naprawdę sobie to wszystko wymyśliła i nie chodzi na randki. Robi sobie z nas (porządnych forumowiczów) jaja.Jak ze stolarzem to musiało być rżnięcie![]()
Ale ciekawość jest, bo jednak tutaj zaglądaszOby ten projekt, nie przerodził się w Brazylijski tasiemiec. Tyłu odcinków nikt nie obejrzy.
![]()
Gdyby nie ludzka ciekawość to SF dawno temu już by umarło śmiercią naturalną, albo by się zmieniło w portal z anonsamiAle ciekawość jest, bo jednak tutaj zaglądasz![]()
Oczywiście że jest, i trzymam kciuki.Ale ciekawość jest, bo jednak tutaj zaglądasz![]()
Było takie powiedzenie :" Je....ć Policję" ,zastosujRandka była, pałki nie widziałam ale może dzisiaj zobaczę, bo będzie kolejna randka. Jak na razie stróż prawa wysuwa się na prowadzenie
Podobno płatne = lepszePrzecież wiadomo, że tinder to jeden wielki kant, bo przy tym płatny.
Ani jednego spotkania... to coś faktycznie musi być nie tak...Ciekawe jakbyś tyle kasy przepuścił co ja na tego rodzaju portale i nic z nich nie miał, ani jednego spotkania, nawet kur... na tą głupią kawę
Akurat nie.Podobno płatne = lepsze
Ani jednego spotkania... to coś faktycznie musi być nie tak...
Gdybyś te pieniądze zainwestował w twoją panią to byś miał u niej abonament na ruchanie do końca życia, albo nawet dłużej![]()
Ja słyszałem inne:"Je...ć Psy",nie wiem tylko czy owczarków też to dotyczyByło takie powiedzenie :" Je....ć Policję" ,zastosuj![]()
Czyli stróże prawa są pożądani, a lekarze już nie bo Doktor miłości dostał kopa. Jest gdzieś tier lista zawodów?Randka była, pałki nie widziałam ale może dzisiaj zobaczę, bo będzie kolejna randka. Jak na razie stróż prawa wysuwa się na prowadzenie
Odmów mu znowu seksu. Sprawdzisz czy będzie zły czy chillera.Uwaga - miałam okres i nie było seksu z policjantem. Była randka w weekend i parę rzeczy się pojawiło, które mogą być red flagiem.
- zaczął mnie za mocno komplementować, zalatuje mi to spermiarstwem,
- niewiele mówi o swojej rodzinie i właściwie za każdym razem ucina temat,
- zaczynam w nim dostrzegać cechy ruchacza (bardzo nalegał aby ostatnia randka była u niego w mieszkaniu).
Ale dzisiaj się widzimy więc zobaczymy. Oczywiście nie mam nic przeciwko przespaniu się tym bardziej, że on mi się podoba. Ale ja nie szukam tylko jednorazowej przygody, a miałam już do czynienia z takimi facetami i on mi tutaj zaczyna podpadać w te kategorie.
żona, dzieci, to nie są tematy o których facet chce rozmawiać na randkach- niewiele mówi o swojej rodzinie i właściwie za każdym razem ucina temat,
Psują klimatżona, dzieci, to nie są tematy o których facet chce rozmawiać na randkach![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
F | Oczami Flamastra - Magda i Projekt | Opowiadania erotyczne | 0 | |
![]() |
Tinder - jak utrzymać rozmowę? | Seks | 26 | |
![]() |
Masturbacyjny Śmigus Dyngus 2025 | Masturbacja | 2 | |
N | 08.03.2025 Dzień Kobiet | Poza tematem | 3 | |
![]() |
2025 | Seks | 3 |