• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Projekt Tinder 2025

Mężczyzna

Kratos

Seks Praktykant
No nie wytrzymam, bo mnie nosi. To jest Pani Prostituta, patrzy zawsze dobrze bo jej płacisz, to jest jej praca. A tak to może Cię kiedyś odsunąć od siebie jak się zorientuje, że się zakochałeś.
Cytując klasyka "Jej się podobają faceci których drukują na banknotach NBP"

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Wchodzę na forum i widzę, że świat pojebało. Zmywarki zaczynają przejmować internet. Wymagania chyba wzięte z 50 twarzy Greya. Czytam i niedowierzam co tu się odwala. W miedzyczasie jakiś przegryw ruchający kurwe po godzinach nazywa ją ,,swoją panią". Nie wiem po co wgl zaśmiecasz ten tinderowy wątek gadaniem o tej dziwce. Ludzie to przecież czytają i płaczą, jedni ze śmiechu, a drudzy nad Twoją marną egzystencją. Później się dziwić, że kobiety nie szanują facetów. Już więcej sensu w istnieniu mają ulegli faceci trzymani pod butem przez swoje kobiety.
Jedyny ratunek dla Ciebie to przeskakiwanie na inne prostytutki, to co robisz to jakiś kompletny cyrk i proszę ogarnij się zanim będzie za późno. masz dopiero 31 lat, jeszcze poruchasz inne laski. Jak można wgl się zauroczyć w lasce, która rozmawia z nami tylko dlatego, że sie jej płaci to nie wiem. Równie dobrze możesz sexting uprawiać z konsultantką orange. Najlepiej będzie jak ona zauważy, że się w niej zabujałeś i sama to zakończy, bo tylko sobie zmarnujesz życie przez taką relację.

Wracając do tego śmiesznego wątku. Po przeczytaniu tych zajebistych wymagań jestem teraz ciekawy jak wygląda autorka postu. Czyżby była modelką Victoria's Secret? Umięśniona sylwetka po co? Bo waży tyle, że nieumiesniony facet jej nie da rady podnieść? :D. Łysina odpada? Szczególnie, że to coś na co faceci nie mają żadnego wpływu.

Oczywiście wzrost 185 koniecznie, a sama nawet nie ma 170. Kolejna rzecz, na którą nie mamy wpływu. Szukasz faceta inteligentnego? Po przeczytaniu tego wątku, taki się do Ciebie nie odezwie :D.

Jedyna Twoja zaleta to połykanie, no zajebiście. Jest się czym chwalić. Faceci powinni Ci się rzucać na kolana, bo jesteś jedyną laską, która połyka xD. Skąd się bierze takie wyjebane ego wsród kobiet, to nie wiem. Panowie proszę Was, szanujcie się i klękajcie przed takimi kobietami. Trzeba mieć jakieś resztki honoru. Laska nawet nie potrafi swoich zalet wypisać, bo pewnie nie ma żadnych xD. Śmiech na sali.

Teraz to tylko czekam na te dodatkowe info o facetach z tindera. Co jeszcze głupiego będzie pisała.

A Ty Maxis, proszę zostaw tą dziwkę, idź lepiej pograj w gry. Szkoda życia na dziwki. Będziesz mógł sobie na nie chodzić po 50

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Po pierwsze z pierwszego postu można już wywnioskować, że laska se jaja robi.

Po drugie, to normalne, że dziewczyny mają znacznie większe wymagania niż faceci. Dziewczyny zawsze celują wysoko, a faceci zwykle szukają dziewczyn na swoim poziomie.
A zatem jaką zabawna konkluzja z tego wychodzi?
Otóż.... Jeśli ona szuka faceta na wyższym poziomie od siebie ( jej poziom jest niewiadomy, a ponieważ celuje wysoko i ma takie wymagania, to przypuszczalnie wyżej od siebie ), to go nie znajdzie, bo facet szuka dziewczyny na swoim poziomie, czyli wyższym od niej 🤣

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Nie, nie ma w usługach wyjazdów, i nie wiadomo czy do wigilii będzie jeszcze pracować.
Mam wrażenie, że często tu na forum jest tak, że ludzie szukają sobie jakiegoś celu, do którego muszą się przypierd**** Teraz padło na Ciebie, kolego, bo ja już się tu mniej udzielam 😆

A ja Ci życzę wszystkiego najlepszego z Twoją Panią. Normalnymi kobietami się sparzyłeś. Ja to rozumiem w tych czasach. Tinder czy klub...idę i patrzę... wszyscy szukają lepszej opcji. Tańczę sobie z laską, mówię, że zaraz wracam , a po powrocie ona już z innym tańczy. Na innej platformie niż tinder, paruje mnie z kobietami, ale one często zachowują się jak księżniczki. Odpisują prostymi zdaniami, zero zainteresowania facetem....a podobno szukają do stałego związku. 🤣 No i jak tu mieć wiarę w przyzwoite kobiety teraz? Ja jestem coraz bliżej poddania się. Skończę tak jak ty chyba 😁 Witaj w klubie przegrywów, kur** . Ty chociaż kur** masz dużego fiuta 😉 😁

Kobieta

Saanvi

Dominujący
A ty pokazałaś rodzinie wszystkich swoich facetów? 😉
W większości przypadków, tak.

Na innej platformie niż tinder, paruje mnie z kobietami, ale one często zachowują się jak księżniczki. Odpisują prostymi zdaniami, zero zainteresowania facetem....a podobno szukają do stałego związku. 🤣
Może zmień avatara? Jak szukają chłopaka, a nie wujka, to się nie dziw.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

elomelo1

Nowicjusz
stwierdziła, że inny jestem.
One Ci powiedzą to czego oczekujesz usłyszeć - bo płacisz i masz wracać.

chcę poczuć po prostu na żywo jak to jest mieć dziewczynę na stałe, podkreślam poczuć a nie mieć, bo nie mogę mieć, to chociaż chcę to poczuć.
Chodzenie do dziwki na seks nie ma kompletnie nic wspólnego z uczuciem bycia w bliskiej relacji z kobietą.

O ile Twoje wpisy nie są baitem to zdecydowanie pochyl się nad aspektem tego jak postrzegasz relacje, budujesz je i utrzymujesz bo zdaje się, że jest z tym u Ciebie giga skrzywienie, a można i nawet powinno się nad tym popracować - dla siebie samego, własnego samopoczucia, ale też innych, bo jeżeli taki sam mindset prezentujesz wśród ludzi na żywo to najpewniej mają Cię za szura/dziwaka i dlatego się też odsuwają od Ciebie - stąd samotność.
Panowie proszę Was, szanujcie się i nie klękajcie przed takimi kobietami.
Thiiiiiiis 👆

Mężczyzna

Manipulator

Seks Praktykant
Zamiast linczować kontrowersyjny wpis, proponuję napisać, co się nie zgadza
Zobaczymy jacy są ludzie i jakie są warunki rynku
Być może autorka dzięki temu też zacznie wybierać w pewnych opcjach i ustali priorytety na nowo

Tak więc ja powyższe wymagania nie spełniam w kilku aspektach
-wzrost 183
-sylwetka, raczej normalna, bliżej szczuplej niż wysportowanej
-tańczyć nie umiem, nienawidzę

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Po takich wymaganiach to się mogę jedynie domyślić, że sobie długo poszukasz, mam na myśli na stałe.
Ale jak sama piszesz możesz wybrzydzać.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Zamiast linczować kontrowersyjny wpis, proponuję napisać, co się nie zgadza
Zobaczymy jacy są ludzie i jakie są warunki rynku
Być może autorka dzięki temu też zacznie wybierać w pewnych opcjach i ustali priorytety na nowo

Tak więc ja powyższe wymagania nie spełniam w kilku aspektach
-wzrost 183
-sylwetka, raczej normalna, bliżej szczuplej niż wysportowanej
-tańczyć nie umiem, nienawidzę
Zapomniała jeszcze dodać wymóg co do rozmiaru fajfusa, ale to chyba oczywiste, prawda? 😆 Spełniasz? 😂

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Właśnie widać, że kobiecie nie zależy na rozmiarze Wacka tak bardzo jak facetom

Myślę, że to nie przypadek, że autorka pominęła tę kwestię, a Ty to wyłapałes
Haha....Żyjesz w ubogim świecie rzeczy widzialnych, kolego 😉
To, że nie napisała, to nie znaczy, że o tym nie pomyślała 😉😁
Ma taki zestaw wymagań, że wcale bym się nie dziwił, gdyby jeszcze taki wymóg postawiła.
Ja tam zawsze poszukiwałem szczęścia w miłości...z Moniką Belluci 😂

adamoginski

Erotoman
Warto zwrócić uwagę, że autorka zostawiła dowolność interpretacji - dwa lata młodszy łamane na 4 lata starszy, ale nie wiadomo od kogo. Czyżby to była furtka dla wąsatych wujków 50+? Pozdrawiam

Mężczyzna

Manipulator

Seks Praktykant
Zachęcam do podpięcia się pod akcją, czego nie spełniamy

I weryfikacji tego przed sobą samym, jak i przez autorkę

Chyba, że wolicie tylko pierdolic o kutasach, dziwkach i nieudacznikach, zamiast podnieść temat na jakości

Mężczyzna

Greg.

Erotoman

Chyba, że wolicie tylko pierdolic o kutasach, dziwkach i nieudacznikach, zamiast podnieść temat na jakości
Jeżeli chodzi o kutasy to cytowałem jej słowa.:p
Nie mam zamiaru się podpinać pod coś, czego autorka nie przewiduje w temacie, to tylko niepotrzebnie
powoduje zamet i zachete do gównoburzy

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman

Kurde...Stary....Po prostu napisz do dziewczyny na priv, że jesteś nią zainteresowany, zamiast tu tak pierdolic 😆