Wchodzę na forum i widzę, że świat pojebało. Zmywarki zaczynają przejmować internet. Wymagania chyba wzięte z 50 twarzy Greya. Czytam i niedowierzam co tu się odwala. W miedzyczasie jakiś przegryw ruchający kurwe po godzinach nazywa ją ,,swoją panią". Nie wiem po co wgl zaśmiecasz ten tinderowy wątek gadaniem o tej dziwce. Ludzie to przecież czytają i płaczą, jedni ze śmiechu, a drudzy nad Twoją marną egzystencją. Później się dziwić, że kobiety nie szanują facetów. Już więcej sensu w istnieniu mają ulegli faceci trzymani pod butem przez swoje kobiety.
Jedyny ratunek dla Ciebie to przeskakiwanie na inne prostytutki, to co robisz to jakiś kompletny cyrk i proszę ogarnij się zanim będzie za późno. masz dopiero 31 lat, jeszcze poruchasz inne laski. Jak można wgl się zauroczyć w lasce, która rozmawia z nami tylko dlatego, że sie jej płaci to nie wiem. Równie dobrze możesz sexting uprawiać z konsultantką orange. Najlepiej będzie jak ona zauważy, że się w niej zabujałeś i sama to zakończy, bo tylko sobie zmarnujesz życie przez taką relację.
Wracając do tego śmiesznego wątku. Po przeczytaniu tych zajebistych wymagań jestem teraz ciekawy jak wygląda autorka postu. Czyżby była modelką Victoria's Secret? Umięśniona sylwetka po co? Bo waży tyle, że nieumiesniony facet jej nie da rady podnieść?

. Łysina odpada? Szczególnie, że to coś na co faceci nie mają żadnego wpływu.
Oczywiście wzrost 185 koniecznie, a sama nawet nie ma 170. Kolejna rzecz, na którą nie mamy wpływu. Szukasz faceta inteligentnego? Po przeczytaniu tego wątku, taki się do Ciebie nie odezwie

.
Jedyna Twoja zaleta to połykanie, no zajebiście. Jest się czym chwalić. Faceci powinni Ci się rzucać na kolana, bo jesteś jedyną laską, która połyka xD. Skąd się bierze takie wyjebane ego wsród kobiet, to nie wiem. Panowie proszę Was, szanujcie się i klękajcie przed takimi kobietami. Trzeba mieć jakieś resztki honoru. Laska nawet nie potrafi swoich zalet wypisać, bo pewnie nie ma żadnych xD. Śmiech na sali.
Teraz to tylko czekam na te dodatkowe info o facetach z tindera. Co jeszcze głupiego będzie pisała.
A Ty Maxis, proszę zostaw tą dziwkę, idź lepiej pograj w gry. Szkoda życia na dziwki. Będziesz mógł sobie na nie chodzić po 50