• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Próbowanie/smakowanie/połykanie własnej spermy ;)

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Wczoraj pod orysznicem po raz kolejny spuściłem się na dłoń. Było tego sporo. No I taka jaką najbardziej lubię. Biała bardzo gęsta ciągnąć i lepka. Tak ma u mnie najlepszy lekko słodki smak. Nie mogłem się powstrzymać i rizsmariwałem ją na języku i ustach. Z każdym kolejnym razem coraz bardziej to lubię i coraz bardziej mi smakuje. Najlepszym sposobem na przełamanie jest regularność prób.

Mężczyzna

Bartolini

Biegły Uwodziciel
Jak już jest po wytrysku, kutas umyty, to po chwili resztki spermy jeszcze wypływają, można posmakować, podniecanie wraca i kolejne trzepanko zaliczyc

Mężczyzna

Zamasu

Nowicjusz
Dla tego najlepiej czyjąś połykać. Mi sperma kochanka smakuje szczególnie wycieka jak z cipki żonki.

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Ja mam potężne wtryski bo mogę zwalić co jakieś 2 miesiące najczęściej do miseczki się spuszczam i wypijam całość.
Ostatni kilka razy w tym raz po seksie z żonką zrobiłem tak że dopiłem drineczka, spuściłem się do tej szklanki, wypiłem spermę i zrobiłem sobie kolejnego drineczka w szklance po spermie.

Mężczyzna

Zamasu

Nowicjusz
Ostatni kilka razy w tym raz po seksie z żonką zrobiłem tak że dopiłem drineczka, spuściłem się do tej szklanki, wypiłem spermę i zrobiłem sobie kolejnego drineczka w szklance po spermie.
Fajna sprawa może poproszę żeby kochanek żony skończył w moim drinku ale on raczej się nie zgodzi bo za bardzo lubi kończyć w żonie.

Mężczyzna

Kormoran

Seks Praktykant
Naprawdę nie trzeba jakiś nadzwyczajnych umiejętności gimnastycznych aby podczas zabawiania się z samym sobą przerzucić nogi nad głową, oprzeć je np o ścianę, wtedy kutas wisi ci nad twarzą i walić dalej. Jak dochodzisz, otworzyć szeroko usta, dość łatwo jest trafić a jak część poleci na twarz to nawet lepiej. Dodatkowa podnieta, to widok z dołu na własnego walonego kutasa i widok wytrysku. Orgazm jest zajebisty, wiem z doświadczenia. Potem podniecenie przechodzi, ale jak pójdziesz do lustra i zobaczysz spermę na swojej twarzy to podniecenie wraca, przynajmniej u mnie.
Potwierdzam, orgazm jeszcze lepszy.
Polecam też do tego pończoszki i szpileczki!