Oj za długo dziś jestem na forum i chyba dziś wjedzie sperma ze skarpetek nylonowych żonyOstatnio kilka razy spuściłem się w używane rajstopy żony, a następnie wszystko dokładnie wylizałemPyszne
![]()
![]()

Oj za długo dziś jestem na forum i chyba dziś wjedzie sperma ze skarpetek nylonowych żonyOstatnio kilka razy spuściłem się w używane rajstopy żony, a następnie wszystko dokładnie wylizałemPyszne
![]()
![]()
Ale jak połknie to jeszcze gorzej, bo to kanibalizm.a jak się ta sperma tam znalazła ? po wytrysku w ustach jak wypluła to prawie jak aborcja i to jest karalne.
Ostatni kilka razy w tym raz po seksie z żonką zrobiłem tak że dopiłem drineczka, spuściłem się do tej szklanki, wypiłem spermę i zrobiłem sobie kolejnego drineczka w szklance po spermie.Ja mam potężne wtryski bo mogę zwalić co jakieś 2 miesiące najczęściej do miseczki się spuszczam i wypijam całość.
Fajna sprawa może poproszę żeby kochanek żony skończył w moim drinku ale on raczej się nie zgodzi bo za bardzo lubi kończyć w żonie.Ostatni kilka razy w tym raz po seksie z żonką zrobiłem tak że dopiłem drineczka, spuściłem się do tej szklanki, wypiłem spermę i zrobiłem sobie kolejnego drineczka w szklance po spermie.
Zajebiste, próbówałem!Oj za długo dziś jestem na forum i chyba dziś wjedzie sperma ze skarpetek nylonowych żonyjak coś zostanie to jeszcze się na stopę założy
ciekawe jakie to uczucie?
Tak, potwierdzam!Ostatnio kilka razy spuściłem się w używane rajstopy żony, a następnie wszystko dokładnie wylizałemPyszne
![]()
![]()
Potwierdzam, orgazm jeszcze lepszy.Naprawdę nie trzeba jakiś nadzwyczajnych umiejętności gimnastycznych aby podczas zabawiania się z samym sobą przerzucić nogi nad głową, oprzeć je np o ścianę, wtedy kutas wisi ci nad twarzą i walić dalej. Jak dochodzisz, otworzyć szeroko usta, dość łatwo jest trafić a jak część poleci na twarz to nawet lepiej. Dodatkowa podnieta, to widok z dołu na własnego walonego kutasa i widok wytrysku. Orgazm jest zajebisty, wiem z doświadczenia. Potem podniecenie przechodzi, ale jak pójdziesz do lustra i zobaczysz spermę na swojej twarzy to podniecenie wraca, przynajmniej u mnie.
Podniecające z powrotem do waleniaOj za długo dziś jestem na forum i chyba dziś wjedzie sperma ze skarpetek nylonowych żonyjak coś zostanie to jeszcze się na stopę założy
ciekawe jakie to uczucie?
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| G | Połykanie spermy przypadkowemu :) | Seks | 233 | |
| G | Połykanie własnej spermy - kobiety co sądzicie? | Seks | 73 | |
| P | Połykanie spermy | Porady seksualne | 553 |