• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Problemy z potencją po 40

Wieks

Cichy Podglądacz
Moje problemy z "męskimi sprawami" zaczęły pogłębiać się po 40stce. Czy są tutaj jacyś faceci, którzy też mają problem ze spełnieniem "małżeńskich obowiązków". Jakoś nie mogę sobie z tym poradzić.

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
W kilku innych wątkach jest dyskutowana skuteczność rozmaitych suplementów, może warto spojrzeć? Ponadto sugerowałbym wizytę u seksuologa, bo może mieć lepsze sugestie niż np. wyruchanie sąsiadki lub ciasnej cipki jakiejś osiemnastki, obecne w innych wątkach.

Mężczyzna

mietroz

Cichy Podglądacz
A próbowałeś się dowiedzieć może jaka jest może przyczyna tego typu problemów? Bo może być ich sporo. Na przykład nieodpowiednia dieta czy nieodpowiednia ilość aktywności fizycznej. Poza tym takie problemy się po prostu zdarzają. Szczególnie w tym wieku. Niekoniecznie wysyłam Cię do lekarza ale czy zastanawiałeś się moze nad witaminami? Dobre działanie mają suplementy z żeń szeniem albo sam żeń szeń.

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Podrywacz
Moje problemy z "męskimi sprawami" zaczęły pogłębiać się po 40stce. Czy są tutaj jacyś faceci, którzy też mają problem ze spełnieniem "małżeńskich obowiązków". Jakoś nie mogę sobie z tym poradzić.
Ja tez jestem po 40, na seks na narzekam.. Mozemy wymienić poglądy na ten temat, bo powodów może być wiele. Mozemy pogadac pisz na priv.