ostatnio masturbowalem sie z prezerwatywa na penisie(jeszcze prawiczek jestem) i zaniepokoilo mnie kilka rzeczy od poczatku najpierw mialem problemy z zalozeniem, wydawalo mi sie ze prezerwatywa jest za mala nie wiem czy tak powibbo byc ale nakladalem podczas wzwodu i szczerze sie nameczylem zeby ladnie weszlo bez powietrza na koncu ( w sumie nie udalo sie ) mniejsza z tym kwestia wprawy chyba no ale co do rozmiaru mam 14 cm obwodu i jakie na takie cos trza prezerwatywy jakies przecietne?? chyba przecietne no i drugi problem podczas owej masturbacjii gumka zawijala mi sie pod napletek i to rzynosilo dosc nieprzyjemne wrazenia czy podczas stosunku tez sie tak zawija czy to po prostu tylko przy masturbacji bo np jest wieksze tarcie??? kiedy zakladacie prezerwatywe w pelnym wzwodzie czy jakos podczas
ok teraz w skrocie jaki ma byc rozmiar(czy nie byl za maly ) i czy wam sie zawija pod napleta (pewnie nie ale kto pyta nie bladzi) dzieki narq
ok teraz w skrocie jaki ma byc rozmiar(czy nie byl za maly ) i czy wam sie zawija pod napleta (pewnie nie ale kto pyta nie bladzi) dzieki narq