bzdura totalna bzdura :> jesli jest to ramka recznie robiona/malowana albo nawet wyszukana naprawde ładna ze wspolnym zdjeciem przerobione w PS to prezent jest naprawde wyjatkowy i nie oklepany jakmoze byc cos oklepane jesli daje sie z zesrca osobie ktora sie kocha nie wazne co to bedzie wazne ze od tej jedynej osobyona napisał:jak dla mnie kupowanie czegoś oklepanego typu biżuteria, ramki, albumy itd jest bez sensu, jeśli chcesz pokazać, że kogoś naprawdę kochasz... wystarczy jakiś drobiazg SPECJALNIE dla Niej. Taki, który do Niej pasuje, który pokazuje, że Ją znasz....
satysfakcja gwarantowana
jest jakis przesad ze nie kupuje sie zegarkow bo odlicza sie czas ale dla mnie to bzdura dostalam tez od chlopaka zegarek nie CASIO :/ tylko taki jaki sobie sama wybralam w ogole po co bylo pisac ta firme? ehhsii napisał:ja tam swojej kupilem zegarek casio i sluzy Jej juz dosc dlugo
zreszta chyba kazda ma inny gust moja o zegarku nie wspominala coprawda ale za to wiem ze lubi bardzo ksiazki i muzyke : ) m.in
a ja bym chcial dostac Razera Diamondbacka Plazme
ehh nie wszystkie ramki musza byc oklepane zreszta czemu uwazacie ze sa oklepane?kasiulla napisał:no pewnie- ja jestem za praktycznymi prezentami lub zrobionymi przez siebie. Nie lubię oklepanych ramek, miśków, itp- dla mnie sa naprawdę oklepane. zegarek Casio- jak się ma kasę, no to jak najbardziej- na pewno się przyda i dziewczyna patrząc za 10 lat :wink: (są wytrzymałe) na niego będzie nadal pamietała o sii. Ja mam na przykład takie superowe rączki do roweru- codziennie jeżdżę po kilkanaście, kilkadziesiąt km na rowerku i trzymam te rączki
ted napisał:wogule rzeczy zrobione samemu w ktore wlozylo sie uczucie i czesc siebe sa bardzo wartosciowe przynajmniej takie jest moje zdanie.
obrazy sa swietne i kolczyki tez nie powiemSzarka napisał:ja sie kocham w rekodziele, poczawszy od bizuterii, przez obrazy, ramki, swiece itp. itd
niedawno otrzymalam w prezencie jedna z akwarel tej artystki:
http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1544360
oraz tego typu kolczyki ( moje sa z trawka )
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50398201
i bylam zachwycona, wrecz piszczalam z radosci
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Prezent urodzinowy | Poza tematem | 10 | |
Wyjątkowy Prezent? | Poza tematem | 14 | ||
Prezent | Opowiadania erotyczne | 11 | ||
M | Prezent dla żony | Akcesoria erotyczne | 2 | |
P | Prezent - filmik masturbacji | Ogłoszenia | 3 |