• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Prezent na 30 urodziny dla mojej żony

Mężczyzna

Wanna2BC

Cichy Podglądacz
Cześć wszystkim!

Myślę o prezencie na 30 urodziny dla mojej żony i zastanawiam się, czy nie podarować jej czegoś wyjątkowego. Niestety nadal boję się zasugerować jej otwarty związek w stylu cuckold, ale chyba mam pomysł, co mogłoby to delikatnie przyspieszyć.

Wpadłem na pomysł, żeby kupić dildo większe niż mój penis - wiecie, żeby dać jej jak najwięcej przyjemności i sprawić, by mój maluszek był niewystarczający. Mój sprzęt ma 16 cm długości i 13,2 cm obwodu.

Znalazłem ciemnobrązowe dildo o długości 22 cm i obwodzie 20 cm.

Myślicie że to dobry pomysł? Może za mały? Za duży? Inny kolor? Oto link do produktu który obecnie wybrałem:

Mężczyzna

Wanna2BC

Cichy Podglądacz
Kiedyś jeszcze przed ślubem jakoś wynikną taki temat i moja żona nie miała by z tym problemu, ale rozumiem.

Mężczyzna

Wanna2BC

Cichy Podglądacz
To była rozmowa na zasadzie czy gdybyś poznała kogoś o innym kolorze skóry to czy mogłabyś. Ja sam nie ukrywam, że gdyby był blady to by było dla mnie mniej przyjemne w oglądaniu. Zawsze mogę zgonić awaryjnie że patrzyłem na wymiary, a nie na kolor. Po za tym ten kolor na allegro jest tańszy o 30 zł :D