• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Prezent na 30 urodziny dla mojej żony

Mężczyzna

Wanna2BC

Cichy Podglądacz
Cześć wszystkim!

Myślę o prezencie na 30 urodziny dla mojej żony i zastanawiam się, czy nie podarować jej czegoś wyjątkowego. Niestety nadal boję się zasugerować jej otwarty związek w stylu cuckold, ale chyba mam pomysł, co mogłoby to delikatnie przyspieszyć.

Wpadłem na pomysł, żeby kupić dildo większe niż mój penis - wiecie, żeby dać jej jak najwięcej przyjemności i sprawić, by mój maluszek był niewystarczający. Mój sprzęt ma 16 cm długości i 13,2 cm obwodu.

Znalazłem ciemnobrązowe dildo o długości 22 cm i obwodzie 20 cm.

Myślicie że to dobry pomysł? Może za mały? Za duży? Inny kolor? Oto link do produktu który obecnie wybrałem:

Mężczyzna

Wanna2BC

Cichy Podglądacz
Kiedyś jeszcze przed ślubem jakoś wynikną taki temat i moja żona nie miała by z tym problemu, ale rozumiem.

Mężczyzna

Wanna2BC

Cichy Podglądacz
To była rozmowa na zasadzie czy gdybyś poznała kogoś o innym kolorze skóry to czy mogłabyś. Ja sam nie ukrywam, że gdyby był blady to by było dla mnie mniej przyjemne w oglądaniu. Zawsze mogę zgonić awaryjnie że patrzyłem na wymiary, a nie na kolor. Po za tym ten kolor na allegro jest tańszy o 30 zł :D