• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Preferowany wiek partnera seksualnego.

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Zawsze pociągali mnie duzo starsi bo wydawało mi się, że są bardziej doswiadczeni tj lepsi w łóżku.
Wyszło jednak, że Ci najlepsi to rówieśnicy lub rok starsi.

Mężczyzna

NfsRazor

Cichy Podglądacz
Mam 26 lat i najbardziej podobają mi się dziewczyny w wieku 18-21 i potem 35+. Rówieśniczki jakoś mnie nie kręcą

Kobieta

Zalotka

Seks Praktykant
Przynajmniej kilka lat więcej, ale nie wykluczam nikogo z powodu wieku. Do pewnego momentu oczywiście.

Kobieta

saymyname

Erotoman
Młodsi, ale to bez sensu, z uwagi na każdy aspekt życia dorosłej, odpowiedzialnej, niegłupiej kobiety.
Czasami nie mogę zrozumieć tego potwornie ośmieszającego upodobania, przymuszając się, do wyzbycia się tej słabości raz na zawsze.
Wzbudzać w sobie entuzjazm względem dziadków w moim wieku.
Może w gruncie rzeczy chodzi nie o tę cyfrową poprawność, ale żeby było dobrze dwojgu ludziom.

Mężczyzna

sanitar

Nowicjusz
Kiedyś myślałem, że preferuję kobiety starsze od siebie. Niedużo, bo w wieku dwudziestu lat związałem się z dwudziestopięcioletnią kobietą. Seks z nią smakował doskonale. Później nie schodziłem za bardzo z tego progu, a moja najstarsza partnerka miała 32 lata. Pikanterii dodawał fakt, że żyła wcześniej w związku z facetem, który o nią nie dbał, więc kiedy zaczęliśmy się spotykać, zaczęło się niewinnie - od wysyłania podniecających wiadomości, przez zdjęcia i filmiki, do których wracam po dziś dzień. Tak głodna seksu kobieta po trzydziestce to prawdziwy gem. I znów, kiedy myślałem, że nie ma nic lepszego, to związałem się z dziewicą. Brak doświadczenia z jej strony sprawiał, że musiałem się troszkę postarać, by rozładować napięcie, a później bardzo nas poniosło, o czym już kiedyś tu pisałem, i sam przestałem być odpowiedzialny, a jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się zatracić do tego stopnia. Z kolei niedawno spotkałem się z koleżanką ledwie rok starszą ode mnie. Pisaliśmy ze sobą przez miesiąc i byliśmy na stopie koleżeńskiej, zaprosiła mnie na wspólne oglądanie serialu. Kiedy się do mnie wtuliła, a po jakimś czasie nakierowała moje dłonie pod bluzkę, byłem równie podniecony co w przypadku wszystkich poprzednich dziewczyn.

więc chyba nie mam konkretnych preferencji co do wieku